Antena Căutare

Poftiți la deghizare: Alina Pușcaș a făcut un cuplu cu Mihai Mitoșeru, iar Ozana Barabancea a fost jumătatea lui Cosmin Seleși!

Alina Pușcacș, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Mihai Mitoșeru și-au făcut apariția deghizați la pensiunea Cleopatra, din Costinești.

Alina Pușcacș, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Mihai Mitoșeru și-au făcut apariția deghizați la pensiunea Cleopatra, din Costinești.

Cei patru s-au împărțit în două cupluri care au venit să se relaxeze la malul mării. Alina Pușcaș a jucat rolul unei tinere pretențioase, supărată că iubitul ei, Mihai Mitoșeru, a adus-o la Costinești, nu la Mamaia.

”Alina parcă era o Tina Turner slăbănoagă”, spus Ozana despre felul în care a fost deghizată Alina.

Cele două cupluri au cerut ceva de mâncare, da proprietarii pensiunii le-au spus, simplu, că nu au nimic. Cu greu, au reușit să primească un pahar de vin, dar nici acela de calitate.

După câteva momente de tensiune, patronii au făcut cunoștință cu nea Mărin, care i-a anunțat că a venit cu echipa de vedete să salveze pensiunea de la faliment.

”Când a venit nea Mărin, a fost ca o radiație pozitivă. Omul ăsta e un om formidabil”, a declarat patronul.

Alina Pușcaș: "Am mai dat cu var lavabil, găurit pereții, încărcat dube, vopsit scaune cu pistolul, dar... niciodat... Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, certați ”la pachet” de nea Mărin: S-au bătut cu pernele în magazin!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x