Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

Poftiți la deghizare: Alina Pușcaș a făcut un cuplu cu Mihai Mitoșeru, iar Ozana Barabancea a fost jumătatea lui Cosmin Seleși!

Alina Pușcacș, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Mihai Mitoșeru și-au făcut apariția deghizați la pensiunea Cleopatra, din Costinești.

Alina Pușcacș, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Mihai Mitoșeru și-au făcut apariția deghizați la pensiunea Cleopatra, din Costinești.

Cei patru s-au împărțit în două cupluri care au venit să se relaxeze la malul mării. Alina Pușcaș a jucat rolul unei tinere pretențioase, supărată că iubitul ei, Mihai Mitoșeru, a adus-o la Costinești, nu la Mamaia.

”Alina parcă era o Tina Turner slăbănoagă”, spus Ozana despre felul în care a fost deghizată Alina.

Cele două cupluri au cerut ceva de mâncare, da proprietarii pensiunii le-au spus, simplu, că nu au nimic. Cu greu, au reușit să primească un pahar de vin, dar nici acela de calitate.

După câteva momente de tensiune, patronii au făcut cunoștință cu nea Mărin, care i-a anunțat că a venit cu echipa de vedete să salveze pensiunea de la faliment.

”Când a venit nea Mărin, a fost ca o radiație pozitivă. Omul ăsta e un om formidabil”, a declarat patronul.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Poftiţi pe la noi nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/poftiti-pe-la-noi/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/poftitipelanoiantena1/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/zJColl.