Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria, 15 ianuarie 2024. Ce au putut să facă Melinda și Jean pentru a obține legume

Jean Gavril și Melinda au fost martorii unui gest emoționant din partea unei bătrâne care le-a oferit gratis roșii și alte legume din grădina personală.

colaj foto melinda si jean gavril la Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria, 15 ianuarie 2024 Galerie
Melinda și Jean Gavril și-au folosit experiența obținută la America Express pentru a-l mulțumi pe Nea Marina la Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria, 15 ianuarie 2024 | Antena 1

Melinda și Jean Gavril au fost complet emoționați de gestul unei bătrâne din Bulgaria care le-a oferit legume din curtea ei, gratis, fără să primească bani, deși aceștia au insistat să îi ofere, dat fiind faptul că avau buget pentru acest lucru.

Jean Gavril și Melinda, complet emoționați de gestul unei bătrâne din Bulgaria la Poftiți pe la noi, 15 ianuarie 2024

Melinda și Jean Gavril au fost trimiși de Nea Marin în satul din Bulgaria pentru a căuta legume, în special roșii, pentru a le aduce la locație. Însă deși erau pregătiți cu bani pentru acest lucru, bătrânica ce le-a ieșit în cale și i-a ajutat nu a vrut deloc să audă de acest lucru și le-a oferit gratis.

Când au auzit acest lucru, Melinda și Jean Gavril s-au emoționat imediat și i-au mulțumit în repetate rânduri acesteia pentru gestul pe care l-a făcut pentru ei.

„A văzut o doamnă că avem ajutor și ne-a dat ajutor, am vrut să-i dăm bani, dar nu a vrut. Ne-a dat roșii din grădina ei și ardei”, spune Jean Gavril.

„Sarut mâna. Exact ca la America Express a fost”, spune Melinda.

Ce trebuie să știi despre noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Mărin revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Mărin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Mărin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Mărin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari: „Dacă tot eram acolo, am trecut granița și în Bulgaria, ca să vedem cu ochii noștri de ce sunt românii atât de atrași de ofertele vecinilor. Am văzut de toate, și bune, și rele, și abia aștept să le descopere și cei de acasă.Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat”, a declarat Nea Mărin.

„Pentru mine, nu a fost deloc un sezon liniștit, pentru că a mai apărut o problemă în viața mea: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au început să mi se pară ascultători, după ce i-am cunoscut pe Rikito Watanabe și Sonny Medini. Ce pot să vă spun e că mi-au mâncat zilele. O să vedeți și de ce!”, a mai spus Nea Mărin despre cele patru “ajutoare” ale sale.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria, 15 ianuarie 2024. Ce „fobie” are Nea Marin: „Nu pot să cred că ai făcut așa ceva... Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria, 15 ianuarie 2024. Sonny Medini a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ce s-a întâm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x