Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria, 16 ianuarie 2024. Ce a urmat după ce Nea Marin a acuzat stări de rău. Ce s-a întâmplat

Nea Marin a acuzat câteva stări de rău, în special din cauza „tratamentului” pe care l-a primit din partea lui Rikito și a lui Sonny Medini care, la îndemnul lui Liviu Vârciu, i-au făcut viața un calvar.

colaj foto nea marin la Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria, 16 ianuarie 2024 Galerie
Nea Marin s-a răzbunat pe Riki și Sonny la Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria, 16 ianuarie 2024 | Antena 1

Nea Marin s-a plâns de tensiune și stări de rău și dureri de cap din cauza lui Rikito și a lui Sonny Medini care i-au făcut numai necazuri în aceste zile, în care Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au lipsit.

Nea Marin s-a plâns de tensiune și dureri de cap la Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria, 16 ianuarie 2024. Ce s-a întâmplat

Iată că lucrurile nu au arătat prea bine pentru Nea Marin care a avut parte de dureri de cap crunte și de stări de tensiune din cauza lui Rikito și a lui Sonny Medini. Coregraful și dansatorul a apreciat activitatea celorlalte vedete venite în emisiune, Jean Gavril, Diana Bulimar, Joaquin Bonilla și Melinda, care și-au dat interesul ca lucrurile să se desfășoare corespunzător.

„Nu am avut niciodată o echipă atât de serioasă și punctuală. Sunt prea serioși pentru ce fac eu aici. Mi-e teamă de Sonny și Rikito că au început să facă un complot împotriva mea”, spune Nea Marin.

„Moșu a întârziat 30 de minute. El a întârziat, noi eram pregătiți”, spune Rikito.

„Dacă sunteți muncitori o să fiți răsplătiți o să mâncați undeva frumos! Eu ieri am făcut tensiune și mi-a fost rău”, spune Nea Marin.

Ce trebuie să știi despre noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Mărin revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Mărin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Mărin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Mărin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari: „Dacă tot eram acolo, am trecut granița și în Bulgaria, ca să vedem cu ochii noștri de ce sunt românii atât de atrași de ofertele vecinilor. Am văzut de toate, și bune, și rele, și abia aștept să le descopere și cei de acasă.Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat”, a declarat Nea Mărin.

„Pentru mine, nu a fost deloc un sezon liniștit, pentru că a mai apărut o problemă în viața mea: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au început să mi se pară ascultători, după ce i-am cunoscut pe Rikito Watanabe și Sonny Medini. Ce pot să vă spun e că mi-au mâncat zilele. O să vedeți și de ce!”, a mai spus Nea Mărin despre cele patru “ajutoare” ale sale.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria, 16 ianuarie 2024. Ce s-a întâmplat când Melinda a rămas singură în bucătărie: „.... Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria, 16 ianuarie 2024. Povestea uimitoare a românului care conduce un imperiu în Albe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x