Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 23 ianuarie 2024. Sonny Medini i-a făcut o farsă lui Nea Marin. Ce i-a dăruit

Sonny Medini i-a făcut o farsă de zile mari lui Nea Marin, în ediția 8 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, din 23 ianuarie 2024. Când a gustat din inima de ciocolată, gazda show-ului a avut o reacție neașteptată.

Colaj cu nea Marin și Sonny Medini la Poftiți pe la noi în diferite ipostaze Galerie
Sonny Medini i-a făcut o farsă de zile mari lui Nea Marin, în ediția 8 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea | Antena 1

Și de data aceasta, vedetele au început ziua în forță și Nea Marin i-a pus pe toți la treabă, fără excepție. Rikito Watanabe, Radu Bucălae și Ilona Brezoianu au mers la un centru de colectare și reciclare a deșeurilor feroase, iar Sonny Medini, Marian Capet și Nicolai Tand au mers să facă niște creații artistice în ciocolată, la un atelier. Acesta a fost momentul în care lui Sonny Medini i-a venit o idee de farsă.

Sonny Medini i-a făcut o farsă lui Nea Marin, în ediția 8 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, din 23 ianuarie 2024

„Îmi vine o idee. Suntem la o fabrică, la un atelier de ciocolată și am zis să îi facem un cadou lui Nea Marin. M-am dus la bucătar și am cerut ceva iute. Orice era cel mai iute posibil. Și mi-a dat un ardei iute, verde, foarte, foarte iute. Și am decis să îi fac o specialitate lui Nea Marin, adică o inimă inscripționată de mine. Am început să umplu cu ardei și ciocolată albă și neagră, frumos”, a zis Sonny Medini.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 23 ianuarie 2024. Sonny Medini s-a răzbunat pe Nea Marin. Ce a pățit Rikito Watanabe

„Ești diabolic, bade”, a constatat Nicolai Tand, când a văzut ce se întâmplă.

„Nu îi spune”, a zis Sonny Medini, fericit de farsa pe care o pregătește pentru Nea Marin.

Sonny Medini i-a oferit ciocolata, iar Nea Marin a simțit gustul picant. Se pare că farsa s-a întors împotriva italianului, care n-a scăpat nepedepsit.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 22 ianuarie 2024. Radu Bucălae s-a simțit rău și a fost adus pe brațe de Marian Capet

„Mi s-a albit instant buza de jos! Eu sunt alergic, am o sensibilitate mare la gât”, a zis Nea Marin, în ediția 8 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, din 23 ianuarie 2024.

Ce trebuie să știi despre noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Mărin revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Mărin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Mărin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Mărin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari: „Dacă tot eram acolo, am trecut granița și în Bulgaria, ca să vedem cu ochii noștri de ce sunt românii atât de atrași de ofertele vecinilor. Am văzut de toate, și bune, și rele, și abia aștept să le descopere și cei de acasă.Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat”, a declarat Nea Mărin.

„Pentru mine, nu a fost deloc un sezon liniștit, pentru că a mai apărut o problemă în viața mea: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au început să mi se pară ascultători, după ce i-am cunoscut pe Rikito Watanabe și Sonny Medini. Ce pot să vă spun e că mi-au mâncat zilele. O să vedeți și de ce!”, a mai spus Nea Mărin despre cele patru “ajutoare” ale sale.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 23 ianuarie 2024. Ilona Brezoianu a trecut prin momente de panică. Ce a făcut Ne... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 23 ianuarie 2024. Radu Bucălae s-a enervat pe Sonny Medini și a răbufnit. Ce i-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x