Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 27 mai 2024. Ce au putut să facă Nea Marin și „băieții lui” la plantația de lufe

Nea Marin, însoțit de Andrei, Sonny, Riki și Shondy au ajuns pentru prima dată de o plantație de lufe la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, ediția 4 din 27 mai 2024. Odată ajunși acolo, bărbații nu au mai ținut cont de nimic și s-au dezlănțuit.

Galerie
Nea Marin, însoțit de Andrei, Sonny, Riki și Shondy au ajuns pentru prima dată de o plantație de lufe la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, ediția 4 din 27 mai 2024 | Antena 1

Nea Mărin i-a împărțit în două echipe și le-a repartizat responsabiltățile. În timp ce Shondy, Andrei, Riki și Sonny au mers la plantația de lufe, Romică, Cornel și Iuliana au plecat la fabrica de nuga și turtă dulce, unde au avut ocazia să afle care este întreg procesul de producție.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 20 mai 2024. Ruby i-a fermecat pe colegi cu ținuta sa: „Vai de capul meu!”

Ce au putut să facă Nea Marin și „băieții lui” la plantația de lufe la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, ediția 4 din 27 mai 2024

Vedetele au ajuns pentru prima dată pe o plantație de lufe unde au descoperit cum se cultivă, dar și la ce ajută acest fruct special. Nea Marin a rămas și el acolo și cum era de așteptat, a avut o dispută cu Sonny și Riki.

„Noi eram concentrați la muncă, la care Nea Marin vine și ne udă cu apă. De ce?”, a spus Sonny. Reacția lui a fost de ajuns încât să îl activeze pe coregraf. Nea Marin a început să îi fugărească și să îi „atace” cu lufe îmbibate cu apă.

Andrei nu a scăpat nici el de furia acestuia care a început să îi alerge cu praștia. „Iată Nea Marinul adevărat era prezent pentru că toată lumea, când intrăm în ograda lor, se întreabă dacă e vrăjeală. Toată lumea se convinge că nu e vrăjeală și asta e starea noastră. Nu putem să stăm 3-4 minute fără să ne facem ceva unul altuia”, a adăugat artistul.

Shondy, pe de altă parte, a fost foarte vrednică și s-a descurcat foarte rapid cu task-ul pe care i l-a oferit Nea Marin.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 20 mai 2024. „A venit și băiatul meu!” Liviu Vârciu, apariție surpriză

Nea Marin a revenit cu episoade noi din sezonul 10 al emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Începând cu 20 mai, nea Marin a revenit la Antena 1 cu episoade noi din sezonul 10 al emisiunii Poftiți pe la noi!, difuzate în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral în AntenaPLAY.

Alături de nea Marin, în această aventură, vor fi Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe, care, alături de echipe, vor străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea.

Fascinat de locuri frumoase, autentice și de tradițiile fiecărei zone în parte, nea Marin a mărturisit: „Este prima dată când ajung la Corbu și abia aștept să descopăr zona. Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat.”

Cum se vor descurca vedetele şi care vor fi provocările cărora trebuie să le facă față, dar și cum se vor înțelege cu nea Marin, telespectatorii vor putea afla urmărind noile episoade ale emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea! Sezonul 10, din 20 mai, de la 20:30, la Antena 1 și în AntenaPLAY!

În noile episoade ale sezonului 10, difuzate luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care nea Marin le-a pofttit alături de el în Dobrogea sunt Ruby, Jador, Adriana Trandafir și Patrizia Paglieri.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 27 mai 2024. Nea Marin și echipa, emoționați de copiii de la centru. C... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 27 mai 2024. Shondy a izbucnit în plâns. Cine a însoțit-o la filmări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x