Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 28 mai 2024. Nea Marin a plecat nervos de la repetiții. Ce a făcut Iuliana Luciu

O doua seară de repetiții l-a adus pe Nea Marin la capătul puterilor. Extrem de supărat, coregrraful a avut o reacție la care nimeni nu s-ar fi așteptat la  Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10 episodul 17 din 28 mai 2024. Ce a făcut când i-au fost întrerupte pregătirile.

nea marin suparat la repetitii Galerie
Nea Marin, reacție complet neașteptată la repetiții, la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10 episodul 17 din 28 mai 2024 | Antena 1

O nouă seară de repetiții l-a făcut pe Nea Marin să cedeze de supărare. În timp ce coregraful încerca să îi organizeze pe toți și să pună cap la cap întregul show, un chitarist a intrat pe scenă și a început să cânte în timp ce el vorbea. Deși inițial coregraful a încercat să facă abstracție de haosul creat, la un moment dat, a cedat și nimeni nu și-a imaginat că ar fi putut reacționa astfel.

Nea Marin, reacție complet neașteptată la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10 episodul 17 din 28 mai 2024. Ce a făcut când un chitarist i-a întrerupt repetițiile

Extrem de deranjat de haosul creat la repetiții, Nea Marin pur și simplu și-a strâns lucrurile și a plecat. Contrar așteptărilor tuturor, coregraful nu a spus și nici nu a făcut nimic ci doar a ieșit din sală, dezamăgit.

„La un moment dat a intrat Jimmy Hedrix sau cine era, sosia lui de nu se mai oprea. Nici el cu chitara, nici Nea Marin din vorbă”, a remarcat Liviu.

„M-am gândit dacă îi dă una la ăsta cu chitara în cap”, a fost reacția lui Țociu.

„O fracțiune de secundă, am avut în cap să mă duc să-i dau direct din cu chitara aia să i-o fac praf”, a declarat coregraful care a hotărăt să iși ia la revedere și să plece de la repetiții. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că îmi dă tăria să nu fac prostii”, a mai adăugat.

„Cum e tăcerea e ca mierea, fuga e rușinoasă, dar e sănătoasă, așa că le-am aplucat pe amândouă”, a mai spus el după ce plecat la rulota sa.

Chiar dacă Liviu și Andrei au mers după el să îl împace, Nea Marin a spus foarte categoric că nu mai face nicio coregrafie.

Iuliana Luciu, show plin de grație la repetiții la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10 episodul 17 din 28 mai 2024. Cum a arătat prinsă în hamuri, plutind deasupra scenei

În timp ce băieții nu și-au putut continua repetițiile fără Nea Marin, Iuliana Luciu i-a surprins pe toți. Foarte curajoasă, ea a acceptat să se pregătească show la înălțime pentru spectacolul final care se va desfășura la Circul Bellucci.

Ajutată de Ivan, unul dintre cascadorii din echipă, frumoasa brunetă s-a lăsat ridicată în aer fără pic de frică. Aceasta era prinsă doar în câteva hamuri, însă a plutit grațios deasupra scenei.

„Să zbori prin circ fără repetiții în prealabil, doar puțin antrenament să ai priza cum trebuie, e curajoasă!”, a spus Edi Stancu atunci când a văzut-o.

„Am încercat să repet cu Ivan, doar că nu aveam nicio fașă să o pun pe mâini”, a explicat Iuliana Luciu când a fost neovită să renunțe la repetițiiloe din acea seară din cauza durerii.

Nea Marin a revenit cu episoade noi din sezonul 10 al emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Începând cu 20 mai, nea Marin a revenit la Antena 1 cu episoade noi din sezonul 10 al emisiunii Poftiți pe la noi!, difuzate în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral în AntenaPLAY.

Alături de nea Marin, în această aventură, vor fi Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe, care, alături de echipe, vor străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea.

Fascinat de locuri frumoase, autentice și de tradițiile fiecărei zone în parte, nea Marin a mărturisit: „Este prima dată când ajung la Corbu și abia aștept să descopăr zona. Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat.”

Cum se vor descurca vedetele şi care vor fi provocările cărora trebuie să le facă față, dar și cum se vor înțelege cu nea Marin, telespectatorii vor putea afla urmărind noile episoade ale emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea! Sezonul 10, din 20 mai, de la 20:30, la Antena 1 și în AntenaPLAY!

În noile episoade ale sezonului 10, difuzate luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care nea Marin le-a pofttit alături de el în Dobrogea sunt Ruby, Jador, Adriana Trandafir și Patrizia Paglieri.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 28 mai 2024. Liviu și Andrei, scoși din sărite. Cum s-au răzbunat pe N... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 28 mai 2024. Sonny, în lacrimi. Ce decizie a luat Nea Marin în privinț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților Miercuri, 26.06.2024, 14:15
Citește și
x