Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 28 mai 2024. Sonny, în lacrimi. Ce decizie a luat Nea Marin în privința finului

Nea Marin a luat o decizie radicală după ce Sonny l-a supărat foarte tare la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 28 mai 2024. Tensiunea a atins cote maxime la micul dejun.

Galerie
Ce decizie radicală a luat Nea Marin în privința finului său, Sonny, la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10 episodul 17 din 28 mai 2024 | Antena 1

După ce a plecat supărat de la repetiții, cu o seară în urmă, Nea Mărin a luat o decizie dureroasă. Discuțiile în legătură cu situația de la repetiții au continuat și ziua următoare, la micul dejun, iar când și-a făcut apariția și Sonny, lucrurile au luat o întorsătură emoționantă.

Ce decizie radicală a luat Nea Marin în privința finului său, Sonny la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10 episodul 17 din 28 mai 2024. Bărbatul a izbucnit în plâns

Încă de la prima oră, Nea Marin a mers la ușa lui Cornel Palade să se sfătuiască cu el în legătură cu lipsa repetițiilor. Mai mult, coregraful la rugat pe actor să contacteze pe cineva de la Casa de Cultură să mute spectacolul de la circul lui Sonny.

De asemenea, l-a trimis pe Țociu să îi trezească pe Riki și Sonny, iar actorul le-a explicat ce a spus coregraful. „Când am auzit că Nea Marin nu mai vine, nu mai vrea să facă spectacol, mi-a căzut lumea în cap”, a spus Sonny.

Tensiunea s-a menținut și la micul dejun acolo unde s-au întâlnit toți, iar finul lui Nea Marin și-a dat seama cât de tare l-a supărat pe acesta. Întrebat ce a pățit, Sonny abia dacă a putut să vorbească și ochii i s-au umplu de lacrimi

„N-are glas. Are lacrimi în ochi. Era supărat că nașul lui s-a supărat pe el și nu mai vorbește cu el. Indiferența doare cel mai tare”, a spus Iuliana Luciu.

„Așa ceva nu s-a îmtâmplat niciodată până acum. Hai că faci o glumă, două, dar glumele se mai și opresc. Eu la circ, vă spun cinstit, nu mai merg. Spectacolul îl fac în altă parte, la circ nu am ce căuta”, a decis Nea Marin. „Eu i-am spus și în fără camere și cu camere că prietenia noastră și relația noastră se va opri aici. Ai mers prea departe cu mine”, a mai adăugat coregraful.

Nea Marin a revenit cu episoade noi din sezonul 10 al emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Începând cu 20 mai, nea Marin a revenit la Antena 1 cu episoade noi din sezonul 10 al emisiunii Poftiți pe la noi!, difuzate în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral în AntenaPLAY.

Alături de nea Marin, în această aventură, vor fi Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe, care, alături de echipe, vor străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea.

Fascinat de locuri frumoase, autentice și de tradițiile fiecărei zone în parte, nea Marin a mărturisit: „Este prima dată când ajung la Corbu și abia aștept să descopăr zona. Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat.”

Cum se vor descurca vedetele şi care vor fi provocările cărora trebuie să le facă față, dar și cum se vor înțelege cu nea Marin, telespectatorii vor putea afla urmărind noile episoade ale emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea! Sezonul 10, din 20 mai, de la 20:30, la Antena 1 și în AntenaPLAY!

În noile episoade ale sezonului 10, difuzate luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care nea Marin le-a pofttit alături de el în Dobrogea sunt Ruby, Jador, Adriana Trandafir și Patrizia Paglieri.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 28 mai 2024. Nea Marin a plecat nervos de la repetiții. Ce a făcut Iul... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! a fost lider de piață aseară! Iuliana Luciu: ,,I-am amenințat că sunt foarte rea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x