Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 7 decembrie 2022. Liviu și Andrei au ticluit un plan pentru a se răzbuna pe Nea Marin

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu s-au gândit la un plan să-l inducă pe Nea Marin în eroare, care era oricum supărat pe ei foarte tare. What's Up încearcă să se împace cu Shift, Ruby și Jo.

Liviu și Andrei au ticluit un plan pentru a se răzbuna pe Nea Marin. What's Up a încercat să se împace cu Shift, Ruby și Jo

Antena 1

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu își continuă planurile amuzante de a-i sabota evenimentul din această ediție și încearcă să-l inducă în eroare cu mici șușoteli, la care Nea Marin ar fi căzut în plasă.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, planul cu care încearcă să-i pună bețe în roată lui Nea Marin la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 7 decembrie 2022. What's Up își cere iertare de la prietenii lui

Iată că spiritele se agită din nou la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 7 decembrie 2022. Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au un nou plan să-l enerveze pe Nea Marin.

„Nea Marin tot trăgea cu urechea la ce vorbeam noi, dar noi șușoteam”, a fost planul băieților.

What's Up a avut mustrări de conștiință după ceartă de ieri, în care i-a acuzat pe Shift și pe Ruby că nu-i sunt prieteni.

„Eu toată noaptea m-am gândit cum să fac să mă revanșez față de frații mei. Nu e păcat nu fim noi certați. Îmi pare rău și sper să fie energie maximă”, spune What's Up.

„Eu am apreciat momentul, trebuie să ne iertăm între noi”, spune Jo

„Să ierți un frate”, îi cere What's Up lui Shift care refuză.

„Nu pot efectiv, eu nu am înțeles ce s-a întâmplat. Nu vreau să-l iert, nu știu ce a fost cu el”, spune Shift.

Ce trebuie să știi despre noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți la târg

Nea Marin revine la Antena 1 cu o nouă invitație pentru telespectatori: Poftiți pe la noi! Poftiți la târg. Sezonul acesta, vedetele sunt puse la treabă pentru a organiza, în fiecare zonă în care ajung, un târg dedicat meșteșugarilor din acea parte de țară. Nu vor lipsi nici spectacolele de final, puse la punct cu rigurozitate de Nea Marin.

În premieră pentru show, filmările ajung în acest sezon și în Republica Moldova, mai exact pe lângă Orhei și la Cricova. Călătoria continuă apoi la Piatra Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Bistrița și Negrești-Oaș. Printre vedetele care sunt gata să-i țină piept lui Nea Marin se numără Ruby, Adriana Trandafir, Iulia Albu, Adda și Cătălin Rizea, Cătălin Cazacu, Patrizia sau Andreea Antonescu.

“Pentru mine a fost unul din cele mai interesante sezoane și mă bucur foarte mult că scopul nostru a fost acela de a descoperi meșteșugari, tradiții, oameni care duc obiceiul mai departe. Sunt fericit că am organizat aceste târguri pentru ei și i-am ajutat să promoveze tot ce zona lor are mai frumos de oferit. Liviu și Andrei au fost lângă mine și, cu toate comentariile lor, m-au ajutat să ducem treaba la bun sfârșit. A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare…nici nu am cuvinte! Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la spital, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!”, a declarat Nea Marin.

Poftiți pe la noi! Poftiți la târg se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay, în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 7 decembrie 2022. Jo a „clacat” și a izbucnit în lacrimi după un schimb de replici c... Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 7 decembrie 2022. Ruby a făcut show în costum de baie, însă a fost întreruptă de nea...
Ana Bodea, despre succes și determinare: „Ca actor trăiești mai multe vieți într-una singură”
Ana Bodea este protagonista serialului Lia – Soția soțului meu, difuzat de Antena 1 și...
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la ce spun. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023 atrage atenția asupra comportamentului Gemenilor. Aceștia...
Ultimele știri
x