Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 7 decembrie 2022. Ruby, apariție de senzație pe scena din Butuceni. A purtat un costum inedit

Ruby a reușit să facă un spectacol de neuitat pe scena de la Butuceni, într-o ținută de culoare roșie cu care a atras toate privirile.

colaj foto cu ruby cu ținută roșie de scenă Galerie
Ruby a concertat la Butuceni într-o ținută de vis. Cum a arătat momentul | Antena 1

Ruby a dat startul concertelor din această ediție a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, dar nu a venit oricum. Cântăreața a purtat o ținută superbă, de culoare roșie, cu care a făcut senzație.

Ruby, show de senzație pe scena de la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, ediția din 7 decembrie 2022. Nea Marin a fost surprins de calitățile sale artistice

Ruby a surprins pe toată lumea cu apariția ei de la concertul de la Butuceni, ediția din 7 decembrie 2022. Aceasta a purtat o ținută de culoare roșie, care i-a pus în evidență trupul perfect.

Iată ce au spus Nea Marin și Liviu Vârciu despre ea:

„Unde îmi sunt cerceii? Of! A început spectacolul eu am fost prima care a dat startul spectacolului. Eu când sunt pe scenă sunt cea mai extra fericită. E o fericire să fiu aici printre voi. Suntem aici să vă recompensăm”, spune Ruby.

„Ce bine arăta Ruby aici între paie, tradiție, folclor, ea în roșu pe aici goală, pe spate goală”, spune Nea Marin despre Ruby.

„Eu pe scenă trebuie să mă îmbrac ca pe scenă”, spune Ruby.

„Fata asta e pentru scenă, a nimerit ce trebuie să facă în viață. Ea iubește ce face”, spune Liviu Vârciu despre Ruby.

„Mă bucur că am reușit să ajung la sufletele oamenilor”, este Ruby recunoscătoare.

Ce trebuie să știi despre noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți la târg

Nea Marin revine la Antena 1 cu o nouă invitație pentru telespectatori: Poftiți pe la noi! Poftiți la târg. Sezonul acesta, vedetele sunt puse la treabă pentru a organiza, în fiecare zonă în care ajung, un târg dedicat meșteșugarilor din acea parte de țară. Nu vor lipsi nici spectacolele de final, puse la punct cu rigurozitate de Nea Marin.

În premieră pentru show, filmările ajung în acest sezon și în Republica Moldova, mai exact pe lângă Orhei și la Cricova. Călătoria continuă apoi la Piatra Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Bistrița și Negrești-Oaș. Printre vedetele care sunt gata să-i țină piept lui Nea Marin se numără Ruby, Adriana Trandafir, Iulia Albu, Adda și Cătălin Rizea, Cătălin Cazacu, Patrizia sau Andreea Antonescu.

“Pentru mine a fost unul din cele mai interesante sezoane și mă bucur foarte mult că scopul nostru a fost acela de a descoperi meșteșugari, tradiții, oameni care duc obiceiul mai departe. Sunt fericit că am organizat aceste târguri pentru ei și i-am ajutat să promoveze tot ce zona lor are mai frumos de oferit. Liviu și Andrei au fost lângă mine și, cu toate comentariile lor, m-au ajutat să ducem treaba la bun sfârșit. A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare…nici nu am cuvinte! Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la spital, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!”, a declarat Nea Marin.

Poftiți pe la noi! Poftiți la târg se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay, în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 7 decembrie 2022. Ruby a făcut show în costum de baie, însă a fost întreruptă de nea... Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 7 decembrie 2022. Vedetele au creat un spectacol de neuitat alături de ansamblul din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x