Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Cum arăta Liviu Vârciu la 18 ani. Reacția lui nea Marin

Ultima ediție a show-ului dezvăluie un moment amuzant din viața lui Liviu Vârciu, anume acela când vedeta făcea primii pași în televiziune. "Uite-l și pe băiatul meu", a exclamat nea Marin.

colaj cu nea marin uitandu-se la clipuri cu Vîrciu Galerie
Nea Marin este amuzat teribil de niște clipuri cu Liviu Vârciu la 18 ani | A1

Una dintre misiunile vedetelor a fost să meargă la o spalătorie de haine, ecologică, de tip industrial și să se facă utili pe acolo.

Așa cum ne-au obișnuit, vedetele noastre au fost mai mult "încurcă lume" decât de ajutor.

Citește și:Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Riki, păcălit: „Chef Bontea, mă supără un japonez”.Riki e sau nu single?

Dar au avut parte și de momente pe cât de fabuloase, pe atât de alunecoase. Între timp, nea Marin s-a gândit să facă niște dezvăluiri...în stilul lui.

Nea Marin, explicații video despre Liviu Vârciu, “Uitați-vă aici. Atunci era mic și prost. Acum e mare și..e și mai...”

Drumul până acolo a fost presărat cu glume și glumițe, dar cel mai mult l-a amuzat pe nea Marin o imagine cu Liviu Vârciu, pe când acesta avea 18 ani și făcea primii pași în televiziune.

Citește și:Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Rikito Watanabe surprins la el în restaurant. Ce și-a învățat oaspeții

De pe telefonul său, le arăta participanților un interviu cu Vârciu, în care acesta spunea, plin de emoție și ușor bâlbâit, ce școli a absolvit.

Uitați-vă mă și voi la ăsta, ce față avea. Avea 18 ani. Atunci era mic și prost și acum e mare și e și mai prost, a glumit nea Marin.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România.

Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Ediția din 31 ianuarie duce filmările la malul Mării Negre, în Olimp și veți putea vedea cum se vor descurca vedetele să organizeze un eveniment special sub stricta supraveghere a primarului Nea Marin.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie. Cum i-a găsit nea Marin pe Babană și pe Sony. „Vă puneți și verighete... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Câte kilograme are Răzvan Babană. Vedeta s-a urcat pe cântar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x