Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Misiunea care le-a pus în dificultate pe vedete: „Am crezut că moare!”

În cea de a 8-a ediție Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară Romică Țociu, Cosmin Seleși și Adriana Trandafir au fost nevoiți să urce până în vârful dealului pentru a culege afine alături de localnici.

colaj de imagini cu adriana trandafir, romica tociu la cules de afine Galerie
În cea de a 8-a ediție Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară Romică Țociu, Cosmin Seleși și Adriana Trandafir au fost nevoiți să urce până în vârful dealului pentru a culege afine alături de localnici | Antena 1

După ce au urcat 40 de minute cu gălețile, Romică Țociu, Cosmin Seleși și Adriana Trandafir abia au mai avut energie pentru a culege afine. În timp ce Adriana Trandafie și Romică Țociu au avut nevoie de o pauză binemeritată, Cosmin s-a pus pe treabă.

Cum s-au descurcat vedetele la cules de afine în ediția 8 Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

”Ăștia urcă zici că merg la vale, nu la deal”, a remarcat Romică Țociu în timp ce pe lângă el a trecut o fetiță. ”Nouă ne-au ieșit ochii ca la melc și ei zâmbesc.”, a mai adăugat el.

De cealaltă parte, Cosmin Seleși a reușit să culeagă afine ajutat de localnici: ”Am cules afine pentru prima dată în viața mea, cu gheara aia. Pac pac.”

Curând i s-au alăturat Romică Țociu și Adriana Trandafir, însă artistul a recunoscut că Seleși s-a mișcat mult mai bine: ”Până am strâns un sfert de găletușă... Seleși avea mâna mai bună și Adriana, care era topită după atmosferă.. Ei și muștele i se par colorate. E înnebunită. Vede tricolorul”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 20 decembrie 2021. Nea Marin a surprins un „conflict” între Cosmin Seleși și Liviu Vârciu

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 20 decembrie 2021. Vedetele au avut parte de o misiune dificilă, care s-a lăsat cu peripeții

În cea de-a șaptea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Albac, Alba sunt Cosmin Seleși, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Jean de la Craiova și Romică Țociu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Cosmin Seleși, nou „conflict” cu Liviu Vârciu. Ce au avut de îm... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Vârciu și Andrei Ștefănescu, puși în dificultate de dansul lui ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x