Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Romică Țociu a încercat să scape de sarcini, dar Nea Marin l-a prins

După ce Nea Marin și ajutoarele sale, Jean de la Craiova, Cosmin Seleși, Adrian Ștefănescu și Romică Țociu au încărcat căruța cu lemnele pentru scenă, a fost chemat Liviu Vârciu în ajutor.

După ce Nea Marin și ajutoarele sale, Jean de la Craiova, Cosmin Seleși, Adrian Ștefănescu și Romică Țociu au încărcat căruța cu lemnele pentru scenă, a fost chemat Liviu Vârciu în ajutor

Antena 1

”L-am sunat pe Liviu să vină în centru, să mă întâlnesc cu el și l-am trimis pe Romică în locul lui.”, a spus Nea Marin. ”Vine Liviu încoace și tu te duci cu Adriana în altă parte”, a înțeles Romică Țociu din instrucțiunile coregrafului.

Cum a încercat Romică Țociu să scape de sarcinile date de Nea Marin

Atunci, concurentul a decis să se bucure de ”liberul” dat de Nea Marin. ”Șmecherii au liber. Sunt așteptați cu mașina, cu aer condiționat.”, a zis el în timp ce urca în autocar.

A profitat de ”norocul” lui și când a trecut pe lângă căruța în care se aflau Adrian Ștefănescu, Cosmin Seleși, Nea Marin și Jean de la Craiova.

”Ce să facem, fratele meu, dacă smecherii stau la aer condiționat, cu picioarele așa. Ia uite. Cine stă la fundul calului?! Fraierii, cine să stea. Te rog, frumos, dă-i drumul mai repede, că miroase a rahat aici. Șmecherii e șmecheri.”, a spus Romică din autocar, în timp ce trecea pe lângă colegii săi.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 20 decembrie 2021. Nea Marin a surprins un „conflict” între Cosmin Seleși și Liviu Vârciu

În drum spre Liviu Vârciu, Romică a observat o piscină și și-a luat o pauză... binemeritată. ”Vezi ce înseamnă să fii șmecher peste tot? O minune. Mă dezbrac acum, mi-am luat și fizicul la mine.”, a adăugat Romică Țociu.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 20 decembrie 2021. Vedetele au avut parte de o misiune dificilă, care s-a lăsat cu peripeții

În cea de-a șaptea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Albac, Alba sunt Cosmin Seleși, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Jean de la Craiova și Romică Țociu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Concurenții s-au revoltat împotriva lui Nea Marin. Cum le-a ven... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Adriana Trandafir, întrebată dacă vrea să se mai mărite. Ce a r...
Ultimele știri
x