Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Vârciu și Andrei Ștefănescu, puși în dificultate de dansul lui Nea Marin

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu nu au putut să învețe dansul lui Nea Marin. De vină sunt, susțin ei cu tărie, talentul lor de dansatori care-i împiedică să execute mișcările simple. ”Noi nu suntem creați pentru lucruri ușoare”, s-au apărat ei.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu nu au putut să învețe dansul lui Nea Marin. De vină sunt, susțin ei cu tărie, talentul lor de dansatori care-i împiedică să execute mișcările simple. ”Noi nu suntem creați pentru lucruri ușoare”, s-au apărat ei

Antena 1

”Îl iubesc că are energie bună și am învățat de la mine și toată gimnastica.”, a zis Nea Marin după ce s-a ”ciondănit” cu Liviu Vârciu, care i-a pus la îndoială calitățile de coregraf.

Însă, după câteva bâte și o alergătură, Vârciu s-a supus și a urmat indicațiile lui Nea Marin. Cel puțin pentru moment.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, puși în dificultate de coregrafia lui Nea Marin

”Am zis să nu fac foarte mult în prima zi, dar i-am luat cu zăhărelul. Am făcut prima, am făcut a doua. Hai să facem acum și a treia.”, a zis Nea Marin, însă s-a lovit de tachinările lui Liviu, care nu avea chef să învețe dansul.

”Noi nu că nu avem chef, noi am văzut coregrafia și, să mă iertați, eu sunt prim dansator, sunt solist. Nu pot să pui locul întâi și locul doi la dans să faci una două, una două. Ce e aia?!”, a zis Vârciu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 20 decembrie 2021. Nea Marin a surprins un „conflict” între Cosmin Seleși și Liviu Vârciu

El a fost susținut de Andrei Ștefănescu: ”Ieftinături făcute pe genunchi. Suntem la alt nivel. Noi complicăm pașii. Nu ați văzut, la noi toți pașii ies în alt fel. E un șoc pentru mintea noastră. Nici nu pot să concep. Nu ați văzut că unii pași nici nu ne ies?! Nu ne ies că sunt simpli. Cum să faci?! Ne e și nouă rușine de profesorii pe care i-am avut. Creierul refuză sincronul. Și ușurința. Noi nu suntem creați pentru lucruri ușoare”.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 20 decembrie 2021. Vedetele au avut parte de o misiune dificilă, care s-a lăsat cu peripeții

În cea de-a șaptea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Albac, Alba sunt Cosmin Seleși, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Jean de la Craiova și Romică Țociu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Misiunea care le-a pus în dificultate pe vedete: „Am crezut că ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 22 decembrie 2021. Ce surpriză a avut Nea Marin când a intrat la Andrei Ștefănescu...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Ultimele știri
x