Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 27 decembrie 2021. Silviu Mircescu și Anca Dinicu, show în bucătărie. Ce au ajuns să facă

Anca Dinicu și colegul său de scenă, Silviu Mircescu, au ajutat în bucătărie în prima lor zi în Bârsana. Cei doi s-au distrat pe cinste, dar au și muncit în ediția 10 Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

colaj foto cu anca dinicu si silviu mircescu la emisiunea poftiti pe la noi Galerie
Silviu Mircescu și Anca Dinicu s-au distrat de minune în timp ce au făcut treabă într-o bucătărie din Maramureș, la emisiunea Poftiți pe la noi | Antena 1

Anca Dinicu și Silviu Mircescu au ajutat-o pe o localnică să facă pachete pentru o pomană, dar și să gătească.

Cei doi au profitat de timpul petrecut împreună și s-au distrat pe cinste, fără să se sustragă de la muncă. Cel puțin asta spune Anca, deși colegul ei susține că nu s-a spetit cu munca.

Anca Dinicu și Silviu Mircescu au încercat bucatele tradiționale din Albac

Silviu a fost însărcinat cu tăierea cepii, iar Anca a râs pe seama lui.

”Așa m-ai zăpăcit cu ceapa aia... zici că faci o problemă la matematică. Hai că știu cum miroase ceapa, miroase a tine.”, i-a zis Anca Dinicu lui Silviu Mircescu.

”Am gustat și din prăjituri. Prăjiturile erau comestibile. Chiar au fost bune!”, a zis actrița, care nu s-a răsfățat cu mai multe preparate de pomană.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 22 decembrie 2021. Liviu Vârciu, mesaj emoționat de la fiica cea mică. Ce imagini a primit

Când Siviu Mircescu a gustat din sarmale, pe care le-a lăudat, Anca a sărit: ”Hai, să nu exagerăm. Că nu sunt cele mai bune pe care le-am mâncat.”

Mai târziu, ea s-a căit: ”Îmi pare rău că doamna o să se uite la mine la televizor și o să vadă ce zic. Dar mie nu mi-au plăcut. Nu pentru că ele nu erau bune, ci pentru că la noi se fac în alt fel. Sunt obișnuită cu alt gust.”

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Cosmin Seleși, nou „conflict” cu Liviu Vârciu. Ce au avut de împărțit

În cea de-a zecea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Bîrsana (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Carmen Tănase, Silviu Mircescu, Anca Dinicu și Marius Damian. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 27 decembrie 2021. Nea Marin s-a dezlănțuit cu „unealta secretă”, spre deliciul lo... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 27 decembrie 2021. Anca Dinicu, show în grădină: Cu asta imi tai unghiile de la pi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x