Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Babană, extrem de panicat și enervat din cauza lui Sony. Ce i-a făcut

Ediția show-ului Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, din 31 ianuarie vine cu un moment tensionat pentru Babană, care nu a putut fi trecut cu vederea.

colaj cu babana in pom si sony scutarand scara in gluma Galerie
Babană nu a gustat deloc gluma lui Sony și a reacționat ușor agresiv | A1

Sony, vedeta emisiunii care e mereu pus pe glume considerate puerile de către colegii de show, nu s-a dezis nici de data aceasta.

Știind sau nu că Babană are frică de înălțime și că se panichează chiar și dacă se urcă pe o scară, acesta a încercat o glumă cu el.

Babană, reacție agresivă la gluma lui Sony

Cocoțat pe scara care tremura sub el, Babană a început să țipe și i-a cerut, repetitiv, să se oprească. Enervat la culme, acesta i-a și adresat câteva cuvinte de duh.

Citește și:Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Babană, omul show-ului. Cum a apărut la bazin.”Sunt un nebun”

Ce s-a gândit el în mintea lui mica de Italian decât să-mi scuture mie scara. Am țipat pentru că m-am panicat la maximum. Eu nu înțeleg glumele astea proaste. Bă, când cineva îți spune să nu faci ceva, nu poți să fii așa nebun să o faci, a spus Babană.

Citește și:Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Cât de dificile au fost misiunile vedetelor și cum au făcut față

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România.

Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Ediția din 31 ianuarie duce filmările la malul Mării Negre, în Olimp și veți putea vedea cum se vor descurca vedetele să organizeze un eveniment special sub stricta supraveghere a primarului Nea Marin.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Andreea Tonciu "a dat greș" în bucătărie, dar s-a apuc... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Babană, din nou țința glumelor lui Sony. Cât de grav a fost de d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x