Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Capet, la capătul puterilor. "Mi-a venit rău!"

Capet și Iuliana obosiseră după ce au mers și ei la rândul lor la casa coregrafului, deși vorbiseră cu el și echipa formată din Adda și Cătălin.

poftiti prin tara 6 decembrie colaj Galerie
Capet și Iuliana obosiseră după ce au mers și ei la rândul lor la casa coregrafului, deși vorbiseră cu el și echipa formată din Adda și Cătălin. | Antena 1

Capet și Iuliana au făcut atâtea drumuri încât au spus că se simt foarte obosiți. La ora 18, urma să vină pe stadion artiștii să arate ce talente au pentru a fi selectați pentru spectacol.

“E muncă să mergi la deal, la deal, la deal. Cât ne-a dus cu tractorul, dar tot au apărut tot felul de impedimente. Am obosit. Eu oricum sunt foarte obosit, eu prin natura mea”, a spus Capet.

Iuliana, Capet, Adda și Cătălin au ajuns și ei la biroul lui nea Marin acolo unde au fost întâmpinați de consilierii lui, Liviu și Andrei.

Cătălin i-a povestit lui nea Marin despre reușitele lor ca echipă, iar apoi i-a arătat poza cu afișul pe care scria “Ajutor social” și unde apărea numărul lui de telefon.

Nea Marin a bănuit că Liviu și Andrei au făcut această farsă.

“Băi, sifornar! Ăsta, iubitul la cântăreață”, i-a zis Liviu lui Cătălin.

“Cât de prost să fii să pui telefonul meu acolo?”, i-a zis nea Marin.

Revoluția pentru mâncare

“Cum poți să ajuți oamenii satului dacă nu ești cu ei?”, a mai spus Andrei.

După o zi în care au mers non-stop, pe lângă faptul că erau obosiți, au spus că le este și foarte foame și așteptau ca nea Marin să le dea de mâncare.

“Suntem leșinați de foame, am alergat toată ziua”, spune Adda.

“Un fake! Primar fake, totul fake”, a spus Andrei despre nea Marin.

Pentru că nu găseau mai repede un loc unde să mănânce în sat, vedetele strigau pe stradă că le e foame, urmându-l pe nea Marin care încerca să găsească un loc unde ar fi putut mânca.

“Atunci am devenit adeptul lui Liviu pentru că a luat atitudine și a creat o revoluție, domle”, spune Capet.

“Toate gândurile mă luau. Deja aveam halucinații, vedeam mâncare pe stradă. Simțeam că am făcut depresie pe bază de foame”, a mai adăugat Capet.

Până la urmă, au ajuns înapoi la pensiune, unde luaseră micul dejun de dimineață și au început să caute cu toții mâncare în frigider.

La final, cel care a fost desemnat să spele farfuriile a fost Capet.

"Mi-a venit rău!", spune Capet.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În prima ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Farsa făcută de Liviu și Andrei lui nea Marin: "Ajutor soci... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Liviu Vârciu a răbufnit. "Suntem nebuni?! Suntem ditamai oa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x