Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Liviu Vârciu a răbufnit. "Suntem nebuni?! Suntem ditamai oamenii!"

Cele 2 echipe, formate din Adda, Cătălin, Iuliana și Capet, împreună cu cei doi consilieri și nea Marin au trebuit să se descurce singuri cu pregătirea mesei după ce au scos tot ce au găsit în frigider.

poftiti prin tara 6 decembrie colaj Galerie
Cele 2 echipe, formate din Adda, Cătălin, Iuliana și Capet, împreună cu cei doi consilieri și nea Marin au trebuit să se descurce singuri cu pregătirea mesei după ce au scos tot ce au găsit în frigider. | Antena 1

Fiind lihniți de foame după o zi întreagă de mers pe jos, cei 6 au început să pregătească masa. Unul încâlzea ciorba, în timp ce restul tăiau legume pentru platouri.

După ce au pus masa, au mâncat cu toții ciorbă și apoi aperitivul. Capet a fost desemnat de nea Marin să spele vasele.

“Trebuie și Capet să învețe să spele o farfurie”, spune Iuliana.

Între timp, Liviu, Andrei și Cătălin s-au gândit să scoată barca la apă și să facă o plimbare. Se pare că nu le-a ieșit planul, iar nea Marin i-a convocat la o ședință.

Nea Marin a făcut listă pentru fiecare echipă în parte și le-a zis ce anume trebuie să găsească pentru târg. După ce au urcat cu toții în dubă, au plecat spre stadion.

Cum s-au organizat și unde au găsit scenă

Pe stadion, cei 6 se chinuiau să amenajeze spațiul.

“Numai vorbe, nimic faptic”, spune nea Marin, deja enervat de atâtea discuții.

Nea Marin i-a văzut și pe copiii din ansamblu cum dansează pentru că au venit însoțiți de primar și de viceprimar.

Citește și: Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1

Pentru că nu aveam scenă, nea Marin a sunat la primarul de la Orșova și au obținut o scenă de la el. Doar că acum trebuiau să facă rost de un tir pentru a aduce scena. Capet a început să pună întrebări fără sens doar ca să îl scotă din sărite pe nea Marin.

“Evident că erau lucrurile pe care I le spuneam intenționat doar ca să îl enervez”, spune Capet.

Până la urmă, un băiat din sat le-a spus că are un tir și îi poate ajuta cu scena. Fiind deja seara, se apropia ora mesei. Până să ajungă la mașină, a început o ploaie torențială. În dubă, toți 7 încercau să se hotârască cine se va duce după mâncare dacă reușesc să dea comandă de pizza.

“Nu sunteți în stare să vă descurcați cu mâncarea? (…) Descurcați-vă”, i-a certat nea Marin.

“Nu poți să trimiți niște copii să ia. Zici că sunteți nebuni la cap”, spune Liviu Vârciu.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În prima ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Capet, la capătul puterilor. "Mi-a venit rău!"... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Iuliana Luciu, la primele ore ale dimineții. Cum arată fără mach...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x