Căutare Live

Povești de familie, sezon 2, episodul 64, 26 mai 2022. Nevoia de bani întinde capcane periculoase. Ce a pățit Adina

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 26 mai 2022.

Povesti de familie de azi vine cu o lecție despre nevoia de bani și capcane ascunse

Antena 1

Ediția de azi vine cu povestea Adinei, o tânără care vrea să ajungă o jucătoare de tenis cunoscută, dar și să își ajute mama, diagnosticată cu tuberculoză.

Fata intră, fără să știe, în ilegalități și riscă închisoarea și stoparea carierei în tenis.

Povești de familie sezonul 2, episodul 64, 26 mai 2022. Adina reușește să câștige mai multe meciuri de tenis și are speranțe de carieră, însă intră în bucluc

Adina și sora ei vând bijuterii dar banii câștigați nu sunt suficienți. Acesteia i se întrevede o oprtunitate de câștig suplimentar și, ghidată de dorința de a face bani pentru turneele de tenis, Adina cade în plasa unui impostor.

Fetei i se cere să depună în cont anumite sume și să-și oprească un comision de 10 la sută. În felul acesta, după mai multe tranzacții, fata reușește să-și plătească mai multe antrenamente și să plece la turnee dar și să îi cumpere medicamentele necesare mamei sale.

După o vreme, în timp ce se afla în turneu, îi vine acasă o scrisoare de la ANAF, prin care i se cere să justifice depunerile.

Ulterior, aceasta este arestată pentru 24 de ore și povestește totul poliției.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 63, 25 mai 2022. O adolescentă vrea să-i pedepsească pe violatorii prietenei sale

Povești de familie sezonul 2, episodul 64, 26 mai 2022. Antrenorul Adinei se hotărăște să o ajute să scape de închisoare și să își continue cariera în tenis

Fata este foarte speriată și începe să fie conștientă de pericolul ce o paște. Acum regretă că a vrut să joace tenis cu orice preț și că a ignorat semnalele de alarmă ce i-au fost trimise.

A concluzionat că banii câștigați ușor nu sunt de bun augur și că, în viață nu există scurtături.

Norocul și salvarea i-au venit de la antrenorul ei de tenis care a crezut în ea, i-a susținut potențialul și a angajat avocați care să o ajute să câștige în instanță.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 63, 25 mai 2022. O lecție despre teama de a vorbi despre viol și alte amenințări

Ulterior, când lucrurile s-au încheiat cu bine, Adina era resemnată cu gândul că acolo s-a încheiat și cariera ei în tenis.

Însă, din nou, antrenorul său i-a spus că o va sponsoriza pentru a merge mai departe și a-și împlini visul.

Povești de familie, sezon 2, episodul 63, 25 mai 2022. O lecție despre teama de a vorbi despre viol și alte amenințări...
Ultimele știri
x