Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 70, 3 iunie 2022. Iubirea învinge orice obstacol. Povestea lui Radu și a Elenei

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 3 iunie 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Povești de familie vine cu o poveste despre iubire | Antena 1

Ediția de azi vine cu o poveste de iubire cu final fericit. Este povestea a doi tineri care fac parte din clase sociale diferite pe care întâi îi desparte viața, printr-un accident de mașină, apoi mama băiatului, care oricum nu a fost de acord cu relația lor.

Povești de familie, sezon 2, episodul 70, 3 iunie 2022. Radu și Elena sunt despărțiți la intervenția mamei lui, după accident

Radu și Elena fac parte din clase sociale diferite. Radu este înstărit, iar Elena este o fată frumoasă, dar simplă, dintr-o familie modestă.

Radu s-a îndrăgostit iremediabil de Elena, și, deși el avea o pretendentă din familie bună, a refuzat cu vehemență.

La un moment dat, mama lui a înscenat un furt la locul de muncă al Elenei, astfel că fata a fost concediată.

Ulterior, Radu a aflat și a confruntat-o pe mama lui. Aceasta s-a supărat și i-a cerut lui Radu să fie prezent la o cină pe care ea urma să o organizeze și la care a invitat-o și pe Amalia, fata pe care mama lui Radu o voia pentru fiul ei.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 69, 2 iunie 2022. La ce duce politețea greșit înțeleasă

Doar că surpriza a venit din partea lui Radu, care s-a prezentat la cină împreună cu Elena, iubita lui, spre dezamăgirea mamei sale, implicit a Amaliei.

Ulterior, Radu a stat puțin de vorbă cu Amalia și i-a explicat că el este îndrăgostit de Elena și că nu vrea să o rănească, dar speră că înțelege.

În timp ce ei doi discutau în bucătărie, mama lui Radu a rămas în sufragerie cu Elena și i-a cerut să plece de la cină. Aceasta i-a răspuns că a venit cu Radu și tot cu Radu va pleca, lucru care s-a și întâmplat.

În drum spre casa Elenei, cei doi au avut accident de mașină. Radu și-a revenit destul de ușor, în timp ce Elena a rămas cu pierderi parțiale de memorie.

Imediat după accident, mama lui Radu i-a spus că Elena a murit în accident, lucru convenit, de altfel, și cu mama Elenei.

Băiatul a suferit enorm și a căutat-o și așteptat-o mult timp, însă nu a putut niciodată s-o uite sau să renunțe la ea.

După un timp, s-a dus la Bruxelles unde și-a făcut rezidențiatul și unde i-a dat o șansă Amaliei și chiar se gândea că poate ar fi o idee bună să o ceară de soție.

Când prietenul lui vine în vizită, în timp ce se uita pe internet la diverse clipuri, acesta dă peste o melodie cântată de Elena, într-o audiție pentru un concurs de muzică.

Imediat o recunoaște și înțelege că Elena nu a murit și că mama lui l-a mințit.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 68, 1 iunie 2022. Neatenția la cuvinte și discuții poate duce la situații grave

Povești de familie, sezon 2, episodul 70, 3 iunie 2022. Iubirea învinge iar Radu este hotărât să facă totul pentru Elena

Radu se desparte de Amalia, se întoarce în România și îi cere mamei lui să-i spună adevărul. Pleacă după Elena, o găsește și îi explică totul.

Fata este reticentă la început, dar, cu ajutorul mamei ei, Radu reușește să o facă să înțeleagă ceea ce s-a întâmplat.

În plus, este hotărât să o ia la București pentru a merge la medic și, în cazul în care memoria nu-i revine, va lupta să o facă să se reîndrăgostească de el.

Povești de familie, sezon 2, episodul 69, 2 iunie 2022. La ce duce politețea greșit înțeleasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x