Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 62, 24 mai 2022. Unde duce ura și cum poate iubirea rezolva totul

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 24 mai 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Povești d efamilie vine azi cu o poveste despre răzbunare și violență | Antena 1

Ediția de azi vine cu povestea lui Alex, care se îndrăgostește de sora rivalului său și, în final, din toată situația, fratele mai mic al lui Alex, Luca, este omorât de fratele iubitei sale.

Acesta caută să răspundă cu aceeași monedă, dar este oprit la timp de tatăl său vitreg.

Povești de familie sezonul 2, episodul 62, 24 mai 2022. Andrei îl omoară din greșeală pe Luca

Alex și fratele său, Luca au o altercație cu un coleg de liceu, Andrei, pe terenul de fotbal. Andrei îl lovește pe Luca, din greșeală, iar Alex sare în apărarea lui și cei doi încep să se amenințe reciproc.

Alex și Luca fac parte dintr-o familie mai înstărită, în timp ce Andrei vine de la polul opus iar cei doi devin dușmani și rivali.

Viața îi pune la încercare și Alex se îndrăgostește și intră într-o relație, fără să știe, chiar cu sora lui Andrei.

Acesta află și se supără îngrozitor și-i spune surorii lui să nu se mai vadă cu Alex, dar ea nici nu vrea să audă.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 61, 23 mai 2022. Tulburările psihice reprezintă, încă, un subiect tabu. Ce soluții există

La un moment dat, cei doi plănuiesc să se bată, însă Alex și Luca nu se duc pentru că sora lui Andrei l-a rugat să nu s emai bată cu fratele ei. Alex a ascultat-o, din iubire pentru ea.

Andrei s-a supărat că Alex nu a mai venit la locul stabilit pentru bătaie și a căutat să se răzbune.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 60, 20 mai 2022. Unde duce o ambiție exagerată de a avea o imagine perfectă

Într-o seară, Luca a plecat în oraș fără fratele său mai mare și s-a amețit puțin de la alcool. Andrei l-a prins singur pe stradă și l-a luat la bătaie iar acesta a căzut cu capul de o piatră și a decedat pe loc.

Povești de familie sezonul 2, episodul 62, 24 mai 2022. Ura nu duce nicăieri. Iubirea e răspunsul

Alex s-a învinuit pentru moartea fratelui său mai mic și a căutat răzbunare. A plecat să-l caute pe Andrei pentru a-l omorî.

Când l-a găsit, acesta a fost pe punctul de a-l ucide și a fost oprit la timp de tatăl lui vitreg, care-l urmărise tocmai pentru a-l împiedica să facă vreo prostie.

În final, Andrei a ajuns pe mâna poliției și Alex a rămas împreună cu sora lui Andrei, concluzionând că, până la urmă, iubirea rezolvă totul.

Povești de familie, sezon 2, episodul 61, 23 mai 2022. Tulburările psihice reprezintă, încă, un subiect tabu. Ce soluții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x