Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 25. Lecția despre frumusețe și visuri împlinite când încrederea de sine este prezentă

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 1 aprilie 2022.

colaj actori din povesti d efamilie Galerie
Povești de familie aduce o nouă lecție de viață, de data aceasta despre visuri împlinite | Antena 1

Episodul de astăzi vine cu drama și trăirile unei tinere adolescente care visează să devină actriță dar lipsa de încredere de sine și un fizic ușor în afara standardelor internaționale acceptate, o fac să treacă atât prin iad cât și prin rai.

Fata are tot sprijinul mamei sale, care este, de altfel, o actriță și o cântăreață frumoasă și cunoscută, însă tânăra Angie vrea să reușească pe cont propriu, prin muncă și talent.

Povești de familie, sezon 2, episod 25. "Mama, nu vreau să mai încerci să mă schimbi. Vreau să reușesc pe cont propriu"

După terminarea liceului, Angie a intrat la Teatru, unde, ca și în perioada liceului, de altfel, a dat peste câțiva colegi răutăcioși care au avut grijă să dea cu moralul ei de pământ.

Răutățile se legau de fizicul ei, de faptul că este ușor plinuță și nu este o fată sexy, așa cum se cere la teatru, în accepțiunea colegilor săi.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 24. Răducu e un copil care suferă de depresie din cazua părinților săi. Ce s-a întâmplat

Însă, după o perioadă în care a decis să urmeze un program de nutriție și unul de fitness, tânăra și-a îmbunătățit condiția fizică, implicit aspectul.

La scurt timp, necăjită de răutățile colegilor dar mânată de ambiție, Angie dă un casting pentru un rol secundar, însă obține chiar rolul principal.

Inițial, mama ei încearcă să o influențeze în ceea ce privește imaginea ei, iar la un anumit punct, fata răbufnește și-i reproșează acesteia că încearcă să o schimbe și-i cere să nu mai intervină.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 23. Tudor se îndrăgostește de o tânără și ascunde că are soție. Peste doi ani vine surpriza

Fata are succes cu rolul și o așteaptă o carieră înfloritoare în viață.

De altfel, ea a învățat că frumusețea este relativă și că este de mai multe feluri iar frumusețea unui zâmbet este una dintre cele mai importante feluri de frumusețe.

Povești de familie, sezon 2, episodul 24. Răducu e un copil care suferă de depresie din cazua părinților săi. Ce s-a înt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x