Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 69, 2 iunie 2022. La ce duce politețea greșit înțeleasă

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 2 iunie 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Povești de familie vine azi cu o lecție despre politețea greșit înțeleasă | Antena 1

Ediția de azi a show-ului Povești de familie vine cu povestea a doi prieteni foarte buni care își riscă prietenia în momentul în care unul dintre ei se îndrăgostește de mama celuilalt.

Povești de familie, sezon 2, episodul 69, 2 iunie 2022. Alex o sărută pe neașteptate pe mama lu Ștefan și acesta surprinde momentul și reacționează violent

Alex și Ștefan sunt cei mai buni prieteni iar prietenia lor este una foarte strânsă și foarte frumoasă.

Lucrurile iau o turnură nepotrivită în momentul în care Alex interpretează greșit politețea mamei lui Ștefan și începe să se îndrăgostească de ea.

Femeia nu își dă seama și se poartă în cotinuare foarte amabil cu el, se interesează de el ca de propriul copil, însă Alex vede toate aceste lucruri, în mod eronat, ca pe o posibilă idilă.

La un moment dat, acesta începe să creadă că el chiar o iubește pe mama prietenului său și chiar că și ea are aceleași sentimente pentru el.

Într-una dintre vizitele la prietenul său, mama acestuia vrea să îi organizeze o petrecere fiului ei și îi cere ajutorul lui Alex. Acesta se implică bucuros.

La petrecere, una dintre fetele din gașcă observă cum Alex o soarbe din priviri pe mama lui Ștefan și îl confruntă, spunându-i că e îndrăgostit de aceasta, la care el neagă.

Ulterior, pe când se afla într-o altă vizită la ei, din senin Alex se repede la mama lui Ștefan și o sărută iar Ștefan vede momentul și de aici prietenia lor se destramă.

A doua zi, acesta chiar îl vede și devine violent, spărgându-i arcada. Mama lui Alex află totul și merge s-o confrunte pe mama lui Ștefan, care o asigură că este o neînțelegere care va fi rezolvată.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 68, 1 iunie 2022. Neatenția la cuvinte și discuții poate duce la situații grave

În final, mama lui Ștefan îi explică situația foarte clar și băiatul începe să înțeleagă că totul a fost doar în mintea lui și că și-a pierdut cel mai bun prieten.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 67, 31 mai 2022. Anda, o adolescentă care a devenit mamă, și-a vândut copilul unui traficant

Ulterior, Alex încearcă să se împace cu Ștefan și, în timp ce se antrenau la bazin, lui Ștefan i se face rău și prietenul lui îi salvează viața.

Povești de familie, sezon 2, episodul 69, 2 iunie 2022. Alex și Ștefan își refac prietenia și înțeleg o lecție importantă de viață

În final, cei doi discută despre ceea ce s-a întâmplat și Ștefan îi mulțumește lui Alex că i-a salvat viața.

Mi-ai salvat viața. După cum m-am purtat cu tine, tu mi-ai salvat viața. Îți mulțumesc, i-a spus Ștefan.

Răspunsul nu a întârziat să apară din partea prietenului său Suntem frați până la moarte, nu? Ne considerăm împăcați? Mi-a fost dor de tine, i-a spus Alex.

În final, cei doi și-au refăcut prietenia și au rămas amândoi cu o lecție importantă.

Povești de familie, sezon 2, episodul 68, 1 iunie 2022. Neatenția la cuvinte și discuții poate duce la situații grave... Povești de familie, sezon 2, episodul 70, 3 iunie 2022. Iubirea învinge orice obstacol. Povestea lui Radu și a Elenei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x