Antena Căutare

Povești de familie - sezonul 2, episodul 41. Care este lecția despre o a doua șansă când nu o primești nici măcar pe prima

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 25 aprilie 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Episodul de azi este o lecție despre a doua șansă dar și despre iubire părintească | Antena 1

Episodul de azi vine cu o lecție despre sacrificiul unui tată care a greșit față de copilul lui și încercărie lui de a repara trecutul.

Este povestea unui fost boxeur care a fost în închisoare timp de 16 ani și la eliberare încearcă să-și aducă fiul pe calea cea dreaptă.

Povești de familie, sezon 2,episod 41. O șansă la timpul ei schimbă oamenii cum nici ei înșiși nu se așteptau

Gabi Dejeu a fost eliberat din închisoare și a subînchiriat o sală unde antrează mai mulți puști pentru box. Acestuia i se alătură la antrenamente și fiul lui, care nu știe că Gabi este tatăl lui.

Băiatul o luase pe căi greșite, repetase deja anul de două ori iar mama sa era depășită de situație.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 40, 22 aprilie 2022. David vrea să se sinucidă, dar fratele lui Matei îl salvează în ultimul moment

Prietenul lui, un băiat din cartier se antrena la sala lui Dejeu, însă abia după mai multă vreme, fiul lui s-a hotărăt să se antreneze, după ce a auzit că se va organiza un meci de box în Budapesta.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 39. Cum o sentință greșită condamnă mai mult decât gratiile unei închisori

Dejeu și-a antrenat fiul, însă, acesta și pretenul său au spart o casă și au furat niște bani.

Astfel, pentru a-l scăpa de închisoare pe fiul lui, fostul pușcăriaș a luat toată vina asupra lui iar, la final, după ce a fost eliberat, la poarta închisorii l-a așteptat chiar fiul lui și tot atunci i-a spus, pentru prima oară, tată și i-a mulțumit pentru tot.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x