Antena Căutare

Care a fost cel mai căutat membru al echipei Power Couple pe platourile de filmare

Probă extrem de grea pentru cuplurile de la Power Couple în această seară!

colaj dani Oțil apăsând pe goarnă, Oana Matache suspendată și Radu suspendat pentru o probă, Radu la una dintre probele din concurs Galerie
Cuplurile se pregătesc de o nouă probă dificilă | Antena 1

Încă o probă de netrecut ieri seară, pentru băieți, la Power Couple România – La bine și la greu. Provocarea de a rezolva puzzle-ul cu chipul iubitei, în timp ce răspund la mai multe întrebări despre viața de cuplu, s-a dovedit cu adevărat dificilă.

Astfel, toate perechile au pierdut banii investiți de doamne, iar cuplul cu cei mai puțini bani în cont, Roxana Blenche și Cătălin Bucur, a fost propus spre eliminare.

Citește și: Concurenta Power Couple care abandonează proba. Cine spune "STOP" și riscă eliminarea în cel mai nou episod

În această seară, cuplurile trec printr-o nouă probă. „Te iubesc așa cum ești” le-a provocat unora dintre concurenți atacuri de panică, iar tensiunea s-a simțit din plin pe platourile de filmare.

Concurenții au căutat un sprijin de nădejde care i-a ajutat să treacă peste multe emoții.

Citește și: Roxana Blenche și Cătălin Bucur, propuși spre eliminare la Power Couple România. Panică la proba cuplurilor: „Am văzut că tremura”

Care a fost cel mai căutat membru al echipei Power Couple pe platourile de filmare

„Băieții mă strigă tot timpul, vor să mă vadă la probe ca să nu le fie frică”, a povestit Roxana Gheorghe, asistent medical medicină de urgență, care a fost prezentă la filmări pe tot parcursul probelor.

„Chiar înaintea probei care urmează mi-au cerut să stau pe platoul de filmare într-un loc unde să mă poată vedea, ca să se mai poată liniști”, a mai dezvăluit Roxana Gheorghe, care în timpul probei cuplurilor din ediția de diseară a fost cel mai căutat membru al echipei de filmare.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Anamaria și Tudor Ionescu de la Power Couple România. Care e mai mare

Tot ce trebuie să știi despre Power Couple România – La bine și la greu

Cea mai așteptată competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aliniază la start 9 perechi de vedete, gata să se întreacă pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cuplurile care vor trece prin probe dure, dar și situații comice, în reality show-ul ce duce tensiunea, drama și umorul la următorul nivel.

Cuplurile locuiesc în aceeași casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare etapă a concursului are trei tipuri de probe: cele pentru femei, înaintea cărora bărbații hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba, cele pentru bărbați, înaintea cărora decizia investiției este luată de către jumătățile feminine ale cuplurilor, și provocările pentru perechi.

Câți concurenți au făcut atacuri de panică la proba Power Couple România din această seară, 21 februarie 2024... Power Couple România, 21 februarie 2024. Anamaria și Tudor, momente greu de imaginat la finalul probei de cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x