Antena Căutare

Ce diferență de vârstă este între Cosmin și Eliza Natanticu. Cine e mai mare și cu cât

Un cuplu care a stârnit curiozitatea multora cu privire la diferența de vârstă este cel format din comediantul și actorul Cosmin Natanticu și cântăreața Eliza Natanticu. Iată adevărul!

Ce diferență de vârstă este între Cosmin și Eliza Natanticu. Cine e mai mare și cu cât Galerie
Ce diferență de vârstă este între Cosmin și Eliza Natanticu. Cine e mai mare și cu cât | Antena 1

Diferența de vârstă dintre cei doi a fost mereu în atenție, iar povestea lor de dragoste, care a început în anul 2009, este una plină de culori și emoții.

Care este diferența de vârstă dintre Cosmin și Eliza Natanticu, cuplul care s-a aventurat în competiția Power Couple

În acel an în care s-au cunoscut, Eliza Georgescu Natanticu, în vârstă de doar 20 de ani, și Cosmin Natanticu, în vârstă de 29 de ani, și-au început drumul în dragoste. O diferență de 9 ani părea să nu fie un obstacol pentru cei doi, ci mai degrabă o particularitate care a adăugat savoare relației lor. Se spune că dragostea nu cunoaște limite, iar în cazul lor, această afirmație pare să se potrivească perfect.

Citește și: Imagini inedite de la nunta lui Emi de la Noaptea Târziu și a Mădălinei. Cosmin și Eliza Natanticu le-au fost nași - FOTO

Cei doi și-au început povestea de dragoste în urma unei întâlniri organizate de o prietenă comună. În ciuda diferenței de vârstă, chimia dintre ei a fost evidentă încă de la început. Anii au trecut, iar în 2018, după o frumoasă poveste de dragoste, cei doi au hotărât să-și unească destinele în cadrul unei ceremonii de căsătorie plină de emoție și bucurie.

Interesant este modul în care Cosmin Natanticu a ales să îi ceară mâna Elizei. Un moment desprins parcă dintr-un scenariu romantic, cererea în căsătorie a avut loc pe o plajă din Grecia. Cu simțul umorului care îl caracterizează, Cosmin a ales să-i facă o propunere de neuitat Elizei într-un moment în care aceasta era foarte nervoasă.

"A avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebuit să îl iau", povestea Eliza Natanticu într-un interviu acordat cu aproximativ 7 ani în urmă.

Astfel, cei doi au devenit parteneri de viață, construind împreună o familie în care dragostea și umorul par să fie ingredientele cheie. În ciuda diferenței de vârstă, Cosmin și Eliza Natanticu au demonstrat că iubirea autentică nu cunoaște bariere și că poate înfrunta cu succes provocările timpului.

Dar cel mai important aspect a fost faptul că diferența de vârstă de 9 ani dintre Cosmin și Eliza Natanticu a fost doar un detaliu în povestea lor de dragoste, iar căsătoria lor din 2018 a întărit legătura dintre acești doi artiști talentați și îndrăgostiți.

Nouă cupluri de vedete se luptă în competiția fenomen Power Couple România – La bine și la greu

Power Couple România – La bine și la greu, cea mai incitantă competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aduce la Antena 1 experiența unică trăită de nouă perechi de vedete față-n față cu cele mai inedite încercări.

Citește și: Cum s-au cunoscut CRBL și soția lui, Elena. Au o poveste de dragoste ca-n filme

Fie că e vorba despre cupluri care au în spate căsnicii îndelungate sau concurenți care au devenit parteneri de viață mai recent, cu toții vor fi gata să demonstreze că au atuurile necesare pentru a câștiga titlul de primul Power Couple din România.

Filmată în Malta, producția de anvergură a Antenei 1, realizată după un format internațional de succes, este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu.

Cum arată Ilinca, fiica lui Tudor de la Fly Project și a soței lui, Ana. Trăsăturile care atrag atenția... Cum arată Alessia, fiica adolescentă a lui CRBL și a soției lui, Elena. E o tânără superbă, ca mama ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x