Antena Căutare

Cine este și cu ce se ocupă soțul Roxanei Blenche. Cei doi au împreună o fetiță

Roxana Blenche și Cătălin Bucur, soțul său, participă la Power Couple. Iată ce meserie are Cătălin și cum s-au cunoscut cei doi.

Cine este și cu ce se ocupă soțul Roxanei Blenche. Cei doi au împreună o fetiță Galerie
Cine este și cu ce se ocupă soțul Roxanei Blenche

Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, se cunosc din adolescență, dar au devenit parteneri de viață în urmă cu șase ani.

”Pentru noi a fost extraordinar. Am trecut prin probe pe care nu le-am fi întâlnit în viața de zi cu zi. Am descoperit cât de puternici suntem împreună și cum ne putem depăși limitele pentru a trece peste orice obstacol”, a mărturisit Roxana despre experiența Power Couple.

Descoperă-l în rândurile de mai jos pe Cătălin Bucur. Iată cu ce se ocupă soțul Roxanei Blenche.

Citește și: Emi de la Noaptea Târziu, cerere inedită în căsătorie. Cum și unde i-a adresat Mădălinei marea întrebare

Cine este și cu ce se ocupă soțul Roxanei Blenche. Cei doi au împreună o fetiță

Roxana Blenche și Cătălin Bucur au devenit părinți pentru prima oară în martie 2023. Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite și partenerul ei de viață au împreună o fetiță superbă, pe care au numit-o Olivia.

Cei doi sunt foarte discreți în privința relației lor, însă postează des imagini de cuplu. Roxana Blenche și Cătălin Bucur sunt împreună de mai bine de 6 ani, iar bărbatul este originar din Baia -Mare.

Vedeta de la Hello Chef și tatăl fiicei sale se cunosc din adolescență, pentru că au crescut în același oraș. Cu toate acestea, cei doi au decis să înceapă o relație după ce s-au reîntâlnit în București.

Cătălin Bucur activează într-un domeniu cu totul diferit de Roxana. El lucrează în domeniul juridic, dar este pasionat și de bucătărie, așa că o ajută pe vedetă la gătit, atunci când are timp.

„Suntem împreună de 3 ani și jumătate. El lucrează în domeniul juridic, este mult mai bine așa. Fiecare cu meseria lui, suntem foarte fericiți. Noi amândoi suntem din Baia Mare, ne știam de mai mult timp și ne-am reîntâlnit în București. Este mai mare cu un an decât mine.”, spunea Roxana Blenche cu ceva timp.

În luna martie 2023, Roxana a adus pe lume o fetiță, care seamănă leit cu tatăl ei, Cătălin Bucur.

Citește și: Cum arată logodnica lui Lino Golden. Cu ce se ocupă tânăra

„Seamănă toată cu soțul, e toată Cătălin. Operația nu a fost grea, dacă aș mai fi avut vreo 2 cezariane înainte aș fi comparat, dar a fost ok. Dureri sunt, ca după o operație, dar a decurs totul normal. Am stat două nopți în spital, iar a treia zi ne-am întors acasă. Cătălin e foarte implicat, o leagănă, schimbă scutece, o ține în brațe, mă ajută când nu mai pot. Seara ne trezim împreună și mergem la ea, acum e și mama la noi, și soacră-mea, ne ajută amândouă foarte mult peste o săptămână-două.”, a declarat fosta concurentă de la Chefi la Cuțite.

Roxana și Cătălin au o relație deosebită. Chef Blenche spune că soțul a ales numele bebelușului.

„Cătălin i-a ales numele. Toată lumea crede că eu i-am ales numele Oliviei pentru că are legătură cu bucătăria, dar l-a ales Cătălin. Și ce mi se pare cel mai tare e că pe una dintre bunicile mele chiar a chemat-o Olivia.”, mai detaliat Roxana Blenche, concurenta la Power Couple de la Antena 1.

În mediul online, Cătălin publică o mulțime de imagini cu iubita sa soție. ”Ce faci când ştii că ai alături omul cu care poți muta munții din loc? Mergi la @powercouple_antena1 ... ca să dai de greu 🤣🤣🤣♥️”, a scris el lângă o fotografie realizată în timpul emisiunii.

Citește și: Cum arată casa lui Cosmin Natanticu și a soției lui, Eliza. Imagini din "cuibușorul" celor doi

Emi de la Noaptea Târziu, cerere inedită în căsătorie. Cum și unde i-a adresat Mădălinei marea întrebare... Cum se înțelege Radu Siffredi cu copiii Oanei Matache. Cei doi formează o familie inedită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x