Antena Căutare

Emi de la Noaptea Târziu, cerere inedită în căsătorie. Cum și unde i-a adresat Mădălinei marea întrebare

Emi de la Noaptea Târziu a avut o cerere în căsătorie inedita. Momentul în care tânărul i-a adresat marea întrebare iubitei sale a fost de-a dreptul emoționant. Mădălina nu s-a așteptat nici măcar o secundă la un astfel de gest din partea lui.

Colaj cu Emi de la Noaptea Târziu și soția lui, Mădălina, în ipostaze diferite în emisiuni TV Galerie
Emi de la Noaptea Târziu a avut o cerere în căsătorie inedita | Antena 1

Deși îi place să își țină viața personală departe de ochii curioșilor și de luminile reflectoarelor, toți știu faptul că Emi de la Noaptea Târziu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mădălina.

Cei doi au o relație bazată pe iubire, încredere, comunicare și respect care s-a consolidat de-a lungul timpului. Aceștia au stat separați o perioadă scurtă de timp cât tânărul a fost plecat cu filmările pentru Asia Express, sezonul 4, însă s-au gândit mereu unul la celălalt.

Emi de la Noaptea Târziu nu a mai stat pe gânduri atunci când și-a dat seama că Mădălina este sufletul său pereche. La finalul lunii noiembrie 2021, tânărul a decis să o ceară de soție pe partenera lui într-un mod inedit.

Citește și: Cine este iubita lui Cucu de la Noaptea Târziu. Artistul nu-și poate dezlipi mâinile de pe ea | Foto

Fostul concurent a celui mai dur reality show din România i-a adresat marea întrebare iubitei lui într-un cadru neașteptat. Toți prietenii acestora au fost prezenți atunci când tânăra a răspuns un „DA” hotărât cu zâmbetul pe buze.

Cum a cerut-o în căsătorie Emi de la Noaptea Târziu pe Mădălina, în urmă cu doi ani

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Emi de la Noaptea Târziu a participat în sezonul 4 Asia Express alături de colegul său, Cuza. În timp ce se difuza emisiunea pe televizor, acesta a hotărât să-I facă o surpriză partenerei sale.

Tânărul s-a decis să o ceară de soție încă de când se afla în competiția emisiunii. Mădălina a aflat de marea întrebare a iubitului ei atunci când episodul respectiv a fost dat pe micile ecrane ale telespectatorilor.

Toți cei prezenți au știut că urmează un moment inedit, mai puțin femeia care l-a cucerit pe Emi de la Noaptea Târziu.

Citește și: Mihai Petre și soția lui, apariție de senzație la nunta lui Emi de la Noaptea Târziu. Ținuta Elwirei a întors toate privirile

„Vreau să-i spun ceva Mădălinei. Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. M-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc, nu avem poveste de 70.000 de ani împreună. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut asta niciodată și nici nu vreau să o mai fac. (...) Mi-am imaginat momentul ăsta, așa că, vrei să te măriți cu mine?”, a spus tânărul pe când se afla în Asia Express, vizibil emoționat.

Inelul de logodnă pe care fostul concurent al reality show-ului l-a ales a fost spectaculos. De asemenea, reacția Mădălinei a fost pe măsura așteptărilor. Tânăra l-a îmbrățișat cu dragoste și a spus un „DA”.

Povestea de iubire dintre ei a trecut la un alt nivel în vara anului 2023. Emi de la Noaptea Târziu și logodnica lui s-au căsătorit. Evenimentul a fost unul discret la care au fost prezenți membrii familiei și prietenii.

Ce spun Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina, logodnica lui, despre participarea la Power Couple România

Telespectatorii îi pot vedea pe Emi de la Noaptea Târziu și pe Mădălina într-un nou format TV chiar pe Antena 1. Cei doi se numără printre concurenții de la „Power Couple România”.

„Participarea la Power Couple ne-a pus pe mine și pe soția mea în fața atâtor provocări uluitoare. A fost incredibil să trăiesc această competiție alături de ea”, a declarant tânărul.

A fost genial! Este o experiență unică, ce îmbină autocontrolul, cunoașterea partenerului și adre-nalina. Este o stare pe care nu o poți exprima în cuvinte pentru ca oamenii să înțeleagă exact cum a fost și cum am simțit-o!”, a mai adăugat Mădălina.

Cum arată logodnica lui Lino Golden. Cu ce se ocupă tânăra... Cine este și cu ce se ocupă soțul Roxanei Blenche. Cei doi au împreună o fetiță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x