Antena Căutare

Cine este Theo Zeciu de la Power Couple România. Apare pentru prima dată la TV alături de iubită

Theo Zeciu, celebrul youtuber care a fost în trending de numeroase ori, participă la Power Couple în sezonul 2 alături de iubita lui, Cesima.

Galerie
Theo Zeciu este un influencer român și youtuber cu experiență, cu numeroase clipuri în trending. El s-a născut în București și absolvit studiile Academiei de Studii Economice din capitală. | Antena 1

Theo Zeciu este un influencer român și youtuber cu experiență, cu numeroase clipuri în trending. El s-a născut în București și absolvit studiile Academiei de Studii Economice din capitală.

Cine este Theo Zeciu de la Power Couple, sezonul 2

Artistul în vârstă de 26 ani și-a început activitatea pe YouTube în urmă cu 5 ani, iar în prezent are peste 871.000 de abonați datorită conținutului pe care îl livrează.

Citește și: Cum arată penthouse-ul în care locuiesc Cesima și Theo, concurenții Power Couple România sezon 2. Imagini din casa celor doi

Articolul continuă după reclamă

Theo Zeciu și Cristina Cesima formează un cuplu din noiembrie 2019 și de-atunci ei se bucură frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiesc. Cei doi postează adesea imagini de cuplu, în ipostaze tandre, pe conturile lor de pe rețelele de socializare.

Datorită felului în care a reușit să crească pe YouTube, Theo a devenit influencer, având în prezent colaborări cu mai multe branduri. Deși a devenit faimos, celebritatea nu l-a schimbat pe youtuber. El a reușit să își lanseze și propria afacere, un brand ede haine pe care le vinde în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un video pe care l-a postat vara aceasta pe YouTube, Theo Zeciu a explicat câți bani reușește să câștige doar din clipurile sale pe YouTube. El încasează lunar aproape 53.000 lei și chiar el spune că suma e echivalentul a 39 de salarii minime pe economie în România, potrivit stiridirecte.ro.

Theo Zeciu și Cesima sunt pregătiți să le demonstreze tuturor că ei sunt un Power Couple, înscriindu-se la unul dintre cele mai dure teste pentru un cuplu.

Cu milioane de urmăritori în mediul online, iubiți și apreciați de toți pentru sinceritatea arătată în materialele postate, Theo Zeciu și Cesima apar pentru prima dată într-un show TV de o astfel de anvergură.

„Provocările tocesc mândria unui cuplu și dorința mea profundă este de a mă armoniza cu partenera mea și, totodată, de a deveni vulnerabil în fața publicului, pentru că eu cred că datoria unui creator este să transmită mesaje cât mai autentice către publicul său”, menționează simpaticul creator de conținut. De cealaltă parte, iubita lui spune: ”Singura dorință pe care o am, în urma acestei experiențe, este să ne distrăm împreună, să ne creăm și mai multe amintiri frumoase decât cele pe care le avem deja și să ne dovedim nouă cât de bine putem lucra în echipă”.

Citește și: Cu ce se ocupa Monica, soția lui Leonard Doroftei, în Canada. Cum s-au cunoscut cei doi: „Îl iubeam cu toată ființa mea”

Power Couple România – La bine și la greu!, sezonul 2

Alături de cuplurile care vor pleca în curând în Malta, se va afla și în acest an, Dani Oțil, prezentatorul emisiunii, care a pornit deja spre locația de filmare. ”Plec în Malta cu un nod în gât, dar și cu fluturi în stomac, pentru că dacă anul trecut mergeam în necunoscut și aveam emoții strict pentru proiect, acum știu ce mă așteaptă.

Oamenii știu că e un show activ și pentru prezentator, trebuie să mă cațăr, să intru în apă, să stau la înălțimi, să-mi testez și eu, la rândul meu, limitele. Abia aștept să încerc probele, deja e un lucru cunoscut faptul că 90% din probe sunt testate și de către staff, dar și de mine. Am niște probe preferate deja, nu pot să le divulg, dar pot să vă spun că sunt wow.

Am mari emoții pentru concurenți, de data asta, pe unii îi cunosc, au trecut pe la mine prin emisiune des, și știindu-i ca profil, mai ales pe băieți, și văzând ce s-a întâmplat anul trecut cu fetele care s-au motivat foarte tare și și-au învins fobii, în timp ce băieții s-au descurcat mai slab, pentru cei pe care-i cunosc... am emoții”, declară Dani Oțil înainte de startul filmărilor.

La bine și la greu, cele nouă cupluri care au acceptat provocarea participării sunt gata să fie puse la încercări total surprinzătoare!

Citește și: Cum s-au cunoscut DOC și soția lui. Cu ce se ocupă Anca Munteanu de la Power Couple România, sezon 2

Cine este Andrei Stoica de la Power Couple România. A dus numele României pe cele mai înalte culmi ale kickboxingului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei Marti, 08.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x