Antena Căutare

Cum se înțelege Radu Siffredi cu copiii Oanei Matache. Cei doi formează o familie inedită

Oana Matache este mama a doi copii superbi. Jessie și Bubu îi luminează viața mamei lor, iar iubitul acesteia, Radu Siffredi a fost rapid îndrăgit de cei mici și acum toți 4 formează o familie superbă.

Oana Matache și Radu Siffredi alături de copiii Oanei Galerie
Oana Matache și Radu Siffredi participă la Power Couple România | Antena 1 & Instagram

Oana Matache are doi copii dintr-un mariaj anterior. Toată familia Matache este topită după Jessie și Bubu, doi frați absolut superbi, haioși și isteți. Pe lângă rolul de mătușă, Delia a luat și rolul de nașă pentru cei doi copii.

În decembrie 2017, Oana a născut-o pe Jessie care acum a împlinit 6 ani și a avut parte de un tort roz la petrecerea aniversară.

Este o diferență foarte mică de vârstă între cei doi copii ai Oanei. La scurt timp după ce a născut-o pe Jessie, sora Deliei a rămas din nou însărcinată și i-a dat naștere băiețelului pe care l-a botezat Bogdan, însă toți îi zic Bubu.

La petrecerea de 6 ani a micuței Jessie, unul dintre oamenii care au întreținut atmosfera a fost nimeni altul decât Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soțul Roxanei Blenche. Cei doi au împreună o fetiță

A avea o relație cu o femeie cu doi copii nu este un lucru simplu, pentru că trebuie să fii în primul rând un tată bun pentru cei mici, iar Radu a reușit să construiască o relație foarte frumoasă cu Jessie și Bubu.

„Având în vedere că o femeie cu doi copii, atât de frumoasă precum Oana are încredere să stea cu mine… Cred că știu să tratez o femeie”, spunea radu Siffredi în online, la scurt timp de la începutul relației sale cu sora Deliei.

Când Oana și Radu au început o relație, în spațiul public au apărut tot felul de critici referitoare la relația lui Radu cu copiii partenerei. Timpul a demonstrat că toate criticile de atunci nu aveau un fundament și că Jessie și Bubu l-au iubit instantaneu pe bărbatul care o face fericită pe mama lor.

Cum se înțelege Radu Siffredi cu copiii Oanei Matache

Citește și: Emi de la Noaptea Târziu, cerere inedită în căsătorie. Cum și unde i-a adresat Mădălinei marea întrebare

De-a lungul timpului, Oana Matache a publicat pe rețelele sociale imagini cu cei doi copii ai săi, în prezența lui Radu.

O fotografie cu micuțul Bubu în timp ce îl pupa pe obraz pe Radu Siffredi a făcut înconjurul presei.

Mai multe fotografii cu Radu Siffredi la joacă cu Jessie și Bubu au demonstrat de-a lungul acestui an de relație că cei 4 formează o familie frumoasă, unită și inedită.

Oana Matache și Radu Siffredi participă la Power Couple România

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, și-au asumat această provocare din postura celui mai tânăr cuplu aliniat la start, cu aproape un an de relație la activ. ”Pentru noi, experiența Power Couple înseamnă nebunie, unitate și «la bine și la greu». Cred că să-ți descoperi relația în felul acesta, mai ales la început, este un privilegiu minunat”, a spus Radu Siffredi.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui CRBL. Elena este de-o frumusețe ieșită din comun și atrage toate privirile

Nouă cupluri de vedete se luptă în competiția fenomen Power Couple România – La bine și la greu

Cine este și cu ce se ocupă soțul Roxanei Blenche. Cei doi au împreună o fetiță... Cum s-au cunoscut Cosmin și Eliza Natanticu. Cei doi au o poveste de dragoste despre care nu mulți știu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x