Antena Căutare

Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Oana Matache, la un pas să se prăbușească în brațele lui Radu Siffredi. Ce a urmat

Oana Matache a fost la un pas să se prăbușească în brațele lui Radu Siffredi în Finala Power Couple România de pe 13 martie 2024. Concurenta a încercat să își depășească limitele, însă durerea a copleșit-o.

Colaj cu Oana Matache epuizată în brațele lui Radu Siffredi la Power Couple România Galerie
Oana Matache a fost la un pas să se prăbușească în brațele lui Radu Siffredi în Finala Power Couple România de pe 13 martie 2024 | Antena 1

Tensiunile și emoțiile au atins cote maxime în Finala Power Couple România de pe 13 martie 2024. Radu Siffredi și Oana Matache, Daiana Anghel și Sorin Gontea, Anamaria și Tudor Ionescu sunt cuplurile finaliste ale reality show-ului.

Echipele au intrat în etapa finală a competiției cu un singur gând, că vor câștiga Marele Premiu, dar fără să se gândească la ultima probă. Provocarea din ediția 18 a emisiunii le-a dat mari bătăi de cap finaliștilor.

Îndrăgostiții au fost nevoiți să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge mai aproape de miza uriașă a jocului. Aceștia au fost puși în fața unor adevărate încercări peste care le-a fost extrem de greu să treacă.

Rezistența și-a spus cuvântul în ediția 18 din Power Couple România de pe 13 martie 2024. Chiar dacă nu a trebuit să depună efort fizic, misiunea a fost una de finală care s-a bazat pe puterea fiecărui cuplu.

Citește și: Power Couple România, 11 martie 2024. Lino Golden, reacție vehementă la strategiile de votare. Artistul nu s-a mai putut abține

Prima echipă care a cedat și nu a mai putut face față fenomenelor extreme din platoul de filmare a fost formată din Anamaria și Tudor Ionescu. Cei doi nu au mai putut ține gențile cu bani, renunțând la titlul de câștigători.

În joc au rămas Oana Matache și Radu Siffredi alături de Daiana Anghel și Sorin Gonțea. Cele două perechi de vedete finaliste au luptat până la capătul puterilor pentru a pune mâna pe miza uriașă a concursului.

Oana Matache a fost la un pas să se prăbușească în brațele iubitului ei, Radu Siffredi, în Finala Power Couple România de pe 13 martie 2024

Până și Dani Oțil a fost luat prin surprindere de finaliștii Power Couple România. Prezentatorul TV a dezvăluit faptul că echipele finaliste i-au întrecut toate așteptările în ediția 18 de pe 13 martie 2024.

Panica a început să își facă apariția pe platoul de filmare. Oana Matache a trecut prin câteva momente în care simțea că amețește și nu își mai poate ține echilibrul, însă Radu Siffredi a ținut să o motiveze.

Concurenta a fost la un pas să se prăbușească în brațele iubitului ei: „Simțeam că nu mai contează nimic și că e totul ok, mă duceam așa în jos. Radu, nu mai pot! Nu îmi mai simt mâinile!”

Întrebată de Radu Siffredi dacă vrea să renunțe la probă, Oana Matache a răspuns de câteva ori că nu își dorește asta.

„S-a uitat la mine și îți jur că Oana dispăruse! Oana nu mai era! Avea pupilele dilatate, se făcuse pachet săraca de durere”, a mărturisit concurentul.

Copleșită de durere, tânăra a renunțat la proba din Finala Power Couple România de pe 13 martie 2024. Așadar, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au obținut victoria în ultima etapă a competiției.

„S-a terminat, dar nu mai puteam să o văd așa, îți jur! N-am văzut-o în viața mea așa!”, a dezvăluit Radu Siffredi.

Citește și: Power Couple România, 6 martie 2024. Daiana Anghel a răbufnit și a dat cărțile pe față după proba cuplurilor. Ce i-a zis soțului

„Eram la un pas să leșin, am dat tot ce am putut!”, l-a completat Oana Matache.

Finala Power Couple România poate fi vizionată pe Antena 1 și AntenaPLAY. Urmărește ediția integrală AICI.

Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Momentul în care finaliștii au început să cedeze. Ce s-a întâmplat cu Oana ... Ce cuplu a câștigat Finala Power Couple România. Cu câți bani au plecat acasă concurenții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x