Antena Căutare

Power Couple România, 11 martie 2024. Lino Golden, reacție vehementă la strategiile de votare. Artistul nu s-a mai putut abține

Lino Golden a avut o reacție vehementă la streategiile de votare atunci când s-a reîntors în vila din Malta, după eliminare. Artistul nu s-a mai putut abține și a spus lucrurilor pe nume în ediția 16 din Power Couple România, de pe 11 martie 2024.

Colaj cu Lino Golden și Delia la Power Couple România alături de celelalte echipe eliminate și rămase în competiție Galerie
Lino Golden a avut o reacție vehementă la streategiile de votare atunci când s-a reîntors în vila din Malta, după eliminare | Antena 1

Telespectatorii au avut parte de o surpriză în ediția 16 din Power Couple România de pe 11 martie 2024. Toate cuplurile eliminate până acum din competiție s-au reîntors în vila din Malta chiar în etapa finală.

Concurenții rămași în concurs au rămas cu gurile căscate când au văzut că foștii colegi își fac apariția unul câte unul. Venirea acestora i-a pus pe gânduri pe Radu Siffredi, Emi de la Noaptea Târziu, dar și pe Cosmin Natanticu.

Printre cei care s-au întors pe platourile de filmare supărați după eliminarea strategică din edițiile trecute se numără Lino Golden. Tânărul a avut o reacție vehementă la voturile celorlalți atunci când a părăsit emisiunea.

Citește și: Power Couple România, 6 martie 2024. Oana Matache și Radu Siffredi, reproșuri după proba de cuplu. Ce cuvinte și-au adresat

„Ce dor mi-a fost de vilă”, a spus artistul.

„Nici ție?!”, a răspuns logodnica lui, Delia.

„Nu îmi plac oamenii perverși. Ăsta este un argument cinstit”, a mai adăugat cântărețul.

„După ce au fost îmbrățișările, prietenia a dispărut subit”, a mai povestit Delia despre întâlnirea cu foștii colegi de emisiune.

Lino Golden, discuțiile care l-au făcut să își spună părerea sinceră în ediția 16 din Power Couple România, de pe 11 martie 2024

Tensiunile au atins cote maxime, iar discuțiile a început să apară între concurenți atunci când Dani Oțil a dat vestea că un cuplu eliminat mai primește o șansă la Marele Premiu. Cele patru echipe rămase în concurs trebuie să voteze perechea norocoasă.

Vestea primită de la prezentatorul TV a declanșat haosul în casa din Malta. Vedetele care nu au părăsit până acum competiția s-au strâns pentru a discuta despre hotărârea importantă pe care trebuie să o ia.

„N-am mai ținut cont că sunt ceilalți în jurul nostru. Era o decizie. Am făcut bisericuțe pe față, eram la 2 metri de ei”, a spus Eliza Natanticu.

Lino Golden nu s-a mai putut abține și a vorbit despre voturile strategice la care se așteaptă.

„Era prea pe față. S-a văzut că ei erau prieteni doar pentru concurs și doar să își apere spatele în cazul unui vot”, a mărturisit Delia.

Citește și: Power Couple România, 6 martie 2024. Cosmin Natanticu a trecut prin stări de rău, dar a refuzat asistența medicală. Ce a pățit

„Pe mine nu m-a surprins deloc treaba pentru că sunt perverși, mincinoși și falși”, a completat-o Lino Golden.

Artistul și logodnica lui au fost de părere că Daiana Anghel și Sorin Gonțea sunt echipa care ar merita să reintre în concurs.

„Trebuie să o gândim super bine ca să nu ne tăiem craca de sub picioare, îți dai seama!”, a dezvăluit Eliza Natanticu atunci când Delia s-a apropiat de ea.

Părerile concurenților au fost împărțite. Aceștia au încercat să ia în calcul toate avantajele și dezavantajele pe care le au echipele eliminate, punând accent pe strategie.

„E foarte greu să te decizi la cineva! Nu CRBL, că aleargă cu noi în dinți. E tanc! A plecat primul, e cel mai odihnit”, a evidențiat Radu Siffredi.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Surpriză de proporții pentru concurenții rămași în competiția Power Couple România: se întorc cuplurile eliminate... Power Couple România, 11 martie 2024. Un cuplu s-a reîntors în competiția din Malta. Cine a primit a doua șansă la Marel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x