Antena Căutare

Power Couple România, 12 martie 2024. Gestul lui Tudor Ionescu care a lăsat-o pe soția lui, Anamaria, cu gura căscată. Ce a făcut

Tudor Ionescu a apelat la un gest care a lăsat-o până și pe soția lui, Anamaria Ionescu, cu gura căscată în ediția 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024. Concurentei nu i-a venit să creadă că face asta în fața camerelor de filmat.

Colaj cu Tudor Ionescu și Anamaria Ionescu în semifinala Power Couple România Galerie
Tudor Ionescu a apelat la un gest care a lăsat-o până și pe soția lui, Anamaria Ionescu, cu gura căscată în ediția 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024 | Antena 1

Anamaria și Tudor Ionescu au reușit să ajungă până în semifinala Power Couple România. Solistul de la Fly Project și soția lui s-au bucurat din plin de performanța lor de la proba „Mă înec în dragostea ta”, unde au câștigat bonusul de 5.000 de Euro.

Următoarea provocare i-a luat prin surprindere pe cei doi. Cine reușește să îndeplinească misiunea „De la inimă la inimă” în ce mai scurt timp o să intre în posesia a 7.500 de Euro, în timp ce echipa clasată pe ultimul loc o să plece acasă.

Citește și: Power Couple România, 6 martie 2024. Anamaria și Tudor Ionescu, moment rupt din filme de dragoste. Ce mesaj i-a transmis soția

Tudor și Anamaria Ionescu au pornit în aventura pe mare mai hotărâți ca niciodată să rămână în competiție, însă fără să țină cont de un detaliu foarte important. Partenera artistului nu știe să înoate, motiv pentru care ar putea întâmpina dificultăți pe traseu.

„O ducem sau nu o ducem până la sfârșit, noi facem ce putem și cât putem!”, a dezvăluit concurentul.

Gestul lui Tudor Ionescu care a lăsat-o cu gura căscată pe soția lui, Anamaria Ionescu, în ediția 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024

Înainte de a intra în apă pentru a asambla pluta în formă de inimă, Tudor Ionescu a avut grijă să-i lase lui Dani Oțil tricoul său. Anamaria Ionescu a rămas cu gura căscată când a văzut că soțul său s-a dezbrăcat în fața camerelor de filmat.

„Mie nu-mi vine să cred, deci în momentul ăsta, că Tudor și-a dat tricoul jos. A intrat doar în bermude. Deci Tudor e cel mai pudic om pe care eu îl cunosc din Univers”, a spus concurenta, vizibil surprinsă de gestul partenerului său.

„Voi mă credeți că eu nu m-am dezbrăcat, am intrat în piscină până la glezne de câte săptămâni suntem aici. Am stat și m-am gândit, până la urmă e simplu, stau cu tricoul pe mine și nu face nimic altceva decât să mă îngreuneze. Și nu m-a mai interesat. Supraviețuirea, nu te mai interesează!”, a mai completat-o solistul de la Fly Project.

Citește și: Power Couple România, 5 martie 2024. Ceartă cruntă între Anamaria și Tudor Ionescu. Concurentul și-a pierdut controlul: „Hai pa!”

„Dar, vă rog să nu mă dați la televizor sau să nu vă uitați la mine. Vă uitați la Ana, vă rog eu mult. Când apar eu puneți mâna la ochi”, a mai adăugat el în glumă.

Așadar, Tudor Ionescu nu a mai ținut cont de camere și a renunțat la tricou pentru a înota mai bine în timpul probei din semifinala Power Couple România, care a fost difuzată pe 12 martie 2024.

De asemenea, Anamaria Ionescu a dat dovadă de mult curaj în ultima etapă a competiției. Aceasta a uitat că nu știe să înoate, fapt pentru care s-a aventurat cât de mult a putut în mare după piesele de puzzle.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 12 martie 2024. Dani Oțil l-a certat pe Radu Siffredi, fără rețineri. Ce a spus despre comportamen... Finala Power Couple România aduce o probă de rezistență ce va decide câștigătorii marelui trofeu! Ce se întâmplă în ulti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x