Antena Căutare

Power Couple România, 14 februarie 2024. Roxana Blenche și Cătălin au făcut echipă în „Bucătăria cu fundul în sus”

În cea de a șasea ediție, telespectatorii au putut observa cum intensitatea probelor a crescut din nou! A treia probă din această săptămână i-a surprins pe concurenți într-o nouă ipostază, și anume, într-o bucătărie cu susul în jos. Iată cât de bine se coordonează partenerii când... lumea lor este dată peste cap.

colaj foto cu roxana blenche si sotul ei catalin la emisiunea power couple romania Galerie
Roxana Blenche a gătit cu capul în jos la Power Couple România | Antena 1

În ediția din această seară, partenerii și-au dat întâlnire pe un teren aparent familiar – bucătăria. Adevărata provocare a fost, de fapt, o bucătărie cu susul în jos. Cuplurile au avut de pregătit o rețetă de blat de tort, în timp ce au stat cu capul în jos. Scopul probei a fost de a vedea cât de bine se coordonează partenerii când... lumea lor este dată peste cap.

Totodată, proba cuplurilor a scos la iveală unele dintre cele mai hilare momente de la Power Couple România, dar hohotele de râs s-au amestecat și cu lacrimi și cu momente dificile pentru unele dintre concurente.

Ediția din această seară a fost încărcată de emoții, adrenalină și umor, iar provocările de care au parte cuplurile în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Citește și: Power Couple România, 14 februarie 2024. Natanticii și „Bucătăria cu fundul în sus”. Ce a făcut-o pe Eliza să plângă la noua probă

Power Couple România, 14 februarie 2024. Cum s-au descurcat Roxana Blenche și Cătălin la proba bucătăriei răsturnate

Încrezători și nerăbdători să înceapă proba pe care au așteptat-o cu sufletul la gură, Roxana și Cătălin au avut parte de un lucru la care nu s-au așteptat.

Concurenta fiind un bucătar cu experiență, a dat dovadă de cel mai mare curaj de până acum și s-a simțit de neoprit alături de soțul ei, care o ajută des în bucătărie, mai ales atunci când este vorba de prăjituri.

După ce s-au echipat și au ajuns cu susul în jos, proba lor a început cu multe emoții.

La prima etapă, în care Cătălin a ținut punga de făina, iar Roxana bolul, cei doi s-au descurcat mai bine decât se așteptau.

În continuare, concurenții au trecut la spartul ouălelor, unde au întâmpinat ceva probleme. Primul ou a ajuns în bol, însă cel de al doilea a picat pe blat. Dani nu l-a luat în considerare, și, tocmai de aceea, cei au avut nevoie să spargă încă unul. Cătălin a luat cât de multe ouă a putut în mână, iar din teama de a nu le scăpa a luat un ou și l-a pus direct în gură.

Imediat au trecut la zahăr și au turnat atât pe jos, cât și în bol cantitatea necesară, fiind bucuroși de reușită.

Citește și: Power Couple România, 13 februarie 2024. Proba „Da, iubito, ai dreptate!” a făcut ravagii. Ce echipă este la un pas de eliminare

La lapte, concurentul a dat dovadă de o precizie extraordinar de bună, ba mai mult decât atât a băut și puțin în semn de bucurie că i-a reușit schema exact așa cum și-a imaginat.

Roxana a trecut la stors lămâia, iar soțul ei ținea bolul fix pentru a pica unde trebuie.

Cuplul s-a descurcat exemplar la această probă pentru că imediat după ce ea a amestecat în compoziție și el a curățat blatul, au oprit cronometrul la minutul 3:19, obținând astfel un timp extraordinar de bun.

La testimonial Roxana a ținut să îi atragă atenția lui Dani:

„Nu așa se face, Dani, cum ai zis tu. Nu se pune făina prima dată, îți zic eu. Prima dată se pun albușurile de ou, dar în fine, dacă așa vrea mătușa”

Totodată, concurenta a ținut să mai să precizeze încă o părere despre compoziție, menționând faptul că șase ouă nu sunt multe, dar că adesea este criticată indirect din acest motiv.

„Doamnele mele îmi zic că e scumpă prăjitura, dar doamnelor, prăjitura bună se face cu multe ouă!”

Citește și: Power Couple România, 13 februarie 2024. Lino, derutat de indicațiile Deliei. I-a murit motorul și a accidentat-o pe logodnica sa

Power Couple România, 14 februarie 2024. Cosmin Natanticu și Eliza au trecut prin clipe grele în bucătărie. Ce a pățit c... Power Couple România, 14 februarie 2024. Emi a simțit că i se face rău la proba bucătăriei răsturnate. Cum a reacționat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x