Antena Căutare

Power Couple România, 14 februarie 2024. Emi a simțit că i se face rău la proba bucătăriei răsturnate. Cum a reacționat pe moment

În cea de a șasea ediție, telespectatorii au putut observa cum intensitatea probelor a crescut din nou! A treia probă din această săptămână i-a surprins pe concurenți într-o nouă ipostază, și anume, într-o bucătărie cu susul în jos. Iată cât de bine se coordonează partenerii când... lumea lor este dată peste cap.

colaj foto cu emi la power couple romania Galerie
Emi a trecut prin momente inedite în ediția 6 a emisiunii Power Couple România | Antena 1

În ediția din această seară, partenerii și-au dat întâlnire pe un teren aparent familiar – bucătăria. Adevărata provocare a fost, de fapt, o bucătărie cu susul în jos. Cuplurile au avut de pregătit o rețetă de blat de tort, în timp ce au stat cu capul în jos. Scopul probei a fost de a vedea cât de bine se coordonează partenerii când... lumea lor este dată peste cap.

Totodată, proba cuplurilor a scos la iveală unele dintre cele mai hilare momente de la Power Couple România, dar hohotele de râs s-au amestecat și cu lacrimi și cu momente dificile pentru unele dintre concurente.

Ediția din această seară a fost încărcată de emoții, adrenalină și umor, iar provocările de care au parte cuplurile în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Citește și: Power Couple România, 14 februarie 2024. Roxana Blenche și Cătălin au făcut echipă în „Bucătăria cu fundul în sus”

Power Couple România, 14 februarie 2024. Emi a încercat să gătească rețeta cu capul în jos, dar mai mult a făcut show

Proba din bucătăria răsturnată s-a dovedit a fi un adevărat show pentru Emi și Mădălina, care au dat tot ce au putut pentru a scoate un timp rezonabil, astfel încât să nu se afle pe ultimul loc la proba de azi.

Imediat după start, cei doi, legați de picioare, au căutat ingredientele necesare și s-au apucat de treabă.

Prima dată Mădălina a ținut bolul în timp ce Emi a turnat făina și totul a mers conform planului. Al doilea pas, însă le-a cam dat bătăi de cap. Mădălina a spart ouăle fără grijă, dar i-a scăpat coaja unuia, iar Emi a depus un efort în a le sparge, pentru că aparent, nu este fanul acestora.

Când au trecut la zahăr, Emi și-a pierdut echilibrul și a scos niște sunete amuzante specifice celor care conduc căruța: „Hooo, Titele, trrrr! Hooo!”

„Iese olteanul din mine, olteanul veritabil. La panică, de stres, eu așa reacționez” a povestit amuzat concurentul la testimonial.

Citește și: Power Couple România, 14 februarie 2024. Natanticii și „Bucătăria cu fundul în sus”. Ce a făcut-o pe Eliza să plângă la noua probă

După ce s-au descurcat foarte bine și cu zahărul, Emi a trecut la turnarea laptelui, care de asemenea, i-a ieșit foarte, foarte bine.

Cu toate acestea, Mădălina se pare că a uitat de un detaliu important din rețetă, și anume, stoarcerea lămâii, iar aici concurenții au pierdut puțin timp.

Emi i-a amintit, și apoi au trecut la stoarcerea care i-a dat bătăi de cap Mădălinei, fapt care a dus la intervenția bărbatului.

Mădălina a trecut apoi la amestecarea aluatului, iar lui Emi i s-a făcut rău. Cei doi s-au mobilizat și au început să curețe repede blatul și astfel au oprit cronometrul.

Cu toate acestea, Emi a rămas suspendat într-o poziție în care s-ar fi putut accidenta dacă și-ar fi desprins brațele.

Dani Oțil a intervenit, susținându-l și așezându-l corect, chiar înainte ca lui Emi să i se facă rău din nou.

„Mersi Dani, mi-ai salvat viața!” a strigat Emi tare.

Citește și: Power Couple România, 13 februarie 2024. Proba „Da, iubito, ai dreptate!” a făcut ravagii. Ce echipă este la un pas de eliminare

Ajunși din nou pe podea, cei doi s-au felicitat și și-au oferit un pupic.

La testimonial, concurentul a recunoscut că i s-a făcut rău pe parcursul probei.

„Mi-a venit să vomit. Mi-a venit și în timpul probei la un moment dat. M-am concentrat, eram și în panică și în presiune și probabil când m-am relaxat mi s-a întors stomacul. Dar nu am vomitat. Doar mi-a venit. Am primit și punguliță de vomitat, dar nu am folosit-o.” a povestit Emi mândru despre proba de azi.

Power Couple România, 14 februarie 2024. Roxana Blenche și Cătălin au făcut echipă în „Bucătăria cu fundul în sus”... Power Couple România, 14 februarie 2024. Dani Oțil a izbucnit în lacrimi în timpul votului. Ce a zis Radu Siffredi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x