Antena Căutare

Power Couple România, 26 februarie 2024. Dani Oțil, gest deosebit pentru Anamaria Ionescu. Ce a făcut când a auzit că îi e rău

Dani Oțil a apelat la un gest deosebit pentru Anamaria Ionescu în ediția 10 din Power Couple România de pe 26 februarie 2024. Prezentatorul TV a luat atitudine imediat când a auzit că i se face rău soției lui Tudor Ionescu.

Colaj cu Anamaria Ionescu și Dani Oțil la Power Couple România în diferite ipostaze Galerie
Dani Oțil a apelat la un gest deosebit pentru Anamaria Ionescu în ediția 10 din Power Couple România de pe 26 februarie 2024 | Antena 1

Băieții trebuie să treacă printr-o probă la care nu se așteptau în ediția 10 din Power Couple România, difuzată pe 26 februarie 2024. În această seară, concurenții trebuie să fie eroi pentru partenerele lor.

Fetele se vor afla într-o situație delicată din care trebuie să fie „salvate” de bărbații cu care au venit în competiție. Așadar, acestea vor fi legate de mâini și de picioarele, fiind imobilizate de un stâlp.

De asemenea, concurenții trebuie să intre în rolul lui James Bond. Provocarea de astăzi va arăta telespectatorilor cum reacționează sub presiune partenerii fetelor din concurs, dar și cât de dispuși sunt să se „sacrifice” pentru femeile din viețile lor.

„Mă simțeam ca într-un film de acțiune!”, a fost replica lui Cosmin Natanticu când a aflat că soția lui a fost „răpită” de niște răufăcători.

Băieții au trăit adrenalina la cote maxime, iar noua misiune e la Power Couple România a fost una pe placul tuturor. Telespectatorii s-au bucurat din plin de momentele savuroase prin care au trecut concurenții.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Daiana Anghel, momente de groază și panică la proba „Te iubesc așa cum ești!”

Mai mult, situațiile tensionate nu au întârziat să apară. Dani Oțil a fost nevoit să apeleze la un gest neașteptat în timpul probei atunci când a aflat că Anamariei Ionescu i se face rău. Camerele de filmat au surprins totul.

Ce a făcut Dani Oțil când a văzut că Anamaria Ionescu nu se simte bine în ediția 10 Power Couple România, de pe 26 februarie 2024

Tudor Ionescu a întâmpinat probleme atunci când a fost pus să își găsească partenera în timp ce vorbea cu ea prin stație. Anamariei Ionescu i-a fost foarte greu să-i explice soțului ei unde se află.

Deși i-a oferi o mulțime de indicații importante, artistul a reușit cu greu să își dea seama de locația partenerei sale. Între cei doi s-au dat replici acide, iar concurenta a fost la un pas să ajungă la capătul puterilor.

Așteptându-și soțul, Anamaria Ionescu i-a dezvăluit lui Dani Oțil că se simte rău. Prezentatorul TV nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut un gest deosebit pentru concurentă. Nimeni nu se aștepta la asta.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Oana Matache și Radu Siffredi de la Power Couple România. Cine este mai mare și cu cât

„M-a luat amețeala!”, a spus soția lui Tudor Ionescu.

Așadar, Dani Oțil și-a dat șapca jos din cap și i-a pus-o acesteia cu scopul de a nu mai fi expusă la soare.

„Mă bătuse soarele în cap și îmi era frică să nu fac insolație. Serios vorbesc. Mai mult de atât, eram cu picioarele goale pe o chestie din fier care se încinsese foarte tare”, a mai spus Anamaria Ionescu.

„Eram deja rupt, mor de obosit! Nu am mai alergat așa de mult, nu-mi mai simțeam picioarele!”, a mărturisit Tudor Ionescu, după ce a reușit să o localizeze pe soția lui în timpul probei.

„Hai, te rog! (...) Eu m-am îngrozit puțin când i-am văzut fața atunci când a ajuns!”, a mai adăugat Anamaria Ionescu.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 26 februarie 2024. Drama prin care a trecut Eliza Natanticu. Ce a povestit despre momentul greu di... Power Couple România, 26 februarie 2024. Lino Golden, reacție uluitoare după ce a pierdut proba James Bond. Ce i-a zis D...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x