Antena Căutare

Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Cum s-au descurcat Roxana Blenche și Cătălin la proba decisivă

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu a avut loc luni seară de la ora 20:30 pe Antena 1 și AntenaPlay. În cea de a treia ediție, telespectatorii au putut observa ce cuplu s-a situat pe ultimul loc la proba decisivă, dar și care cuplu a părăsit marea competiție.

colaj foto cu roxana blenche si sotul ei catalin la emisiunea power couple romania Galerie
Roxana Blenche și soțul ei au trecut cu brio proba podului suspendat la Power Couple România | Antena 1

În cea de a treia ediție, telespectatorii au putut observa cum a decurs proba decisivă a primei etape, și anume: escaladarea podului suspendat la 30 de metri deasupra mării construit special pentru ei.

Proba de cuplu s-a desfășurat într-un peisaj spectaculos, pe înălțimile amețitoare ale insulei malteze, Gozo, unde partenerii au avut provocarea de a colecta simbolurile agățate pe pod, urmând ca apoi să le fie testată din nou memoria.

Provocările de care au parte cele nouă cupluri în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Cum s-au descurcat Emi și Mădălina la 30 de metri deasupra mării

Iată cum s-au descurcat Roxana Blenche și Cătălin la prima probă de cuplu la 30 de metri deasupra mării!

Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Cum s-au descurcat Roxana și Cătălin la proba de cuplu

Ajunși în fața lui Dani și a marelui pod, Roxana și Cătălin, echipați, dar speriați, încercau să-și stăpânească emoțiile.

„Nu îmi spune că se mișcă întruna. Deja mi-e rău! Deci îmi bate inima...” spunea Roxana speriată imediat ce a văzut podul pentru prima dată.

Prezentatorul le-a explicat regulamentul, care sună astfel:

„Podul este unul suspendat. Evident nu este foarte stabil. Am așezat pe pod 16 simboluri ce au legătură cu viața voastră de cuplu de data asta. Sigur le știți amândoi, important este să le puteți aranja în mintea voastră în ordine cronologică după ce le-ați luat de acolo.

Pe panourile de amintiri va trebui să aranjăm, în mod identic amândoi fără să vorbim între noi, elemente simple aparent din viețile noastre. Poate prima ceartă, primul sărut, prima vacanță sau poate primul cadou. E o probă grea dacă îți e teamă de înălțime, dar e și mai grea dacă nu îți aduci aminte” menționa Dani înainte de începerea probei.

Imediat după start, cei doi s-au aventurat pe pod pentru a colecta simbolurile cu multă teamă, dar și multă ambiție.

Cei doi s-au descurcat destul de bine și au colectat simbolurile într-un timp relativ scurt, fără prea multe indicații. Singurul moment în care au colaborat a fost atunci când s-au întâlnit la mijloc.

Exact ca într-un dans de vals, Roxana și Cătălin au făcut schimb de locuri cu multă grijă și dexteritate.

Cu toate acestea, Roxana a recunoscut că a trecut prin momente de panică:

„Eram atât de concentrată, ce să mai... Eu nu vedeam, nu auzeam!”

Surprinzător, cei doi au ajuns înapoi pe pământ cu toate simbolurile fără să existe prea multe văicăreli.

Proba memoriei începe mult mai repede decât a început pentru Emi și Mădălina. Iată cum s-au descurcat.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Clasamentul cuplurilor. Care este perechea propusă spre eliminare

Rezultatul acestui joc a fost următorul:

Roxana a pus la numărul 1- Primul Sărut , iar Cătălin a surprins-o cu același răspuns.

La numărul 2 cuplul a ales din nou aceeași variantă, și anume- Prima noapte împreună.

Numărul 3 a fost din nou cu noroc, concurenții alegând împreună Prima vacanță.

Numărul 4 le-a dat bătăi de cap Roxanei și lui Cătălin. El a pus- Cadou, iar ea- Ceartă. Răspunsul corect s-a dovedit a fi al bărbatului.

La numărul 5 Roxana a ales Cadou, iar Cătălin- Ceartă, cuplul pierzând din nou punct.

Numărul 6 a fost din nou cu ghinion și 7 la fel.

La numărul 8 Roxana a încurcat din nou simbolurile și astfel, cuplul a rămas la finalul probei cu doar 3 puncte acumulate.

Deși s-au descurcat binișor, Cătălin nu a crezut că abilitățile lor au fost chiar atât de bune și s-a demoralizat la testimonial:

„Cei mai proști din curtea școlii, asta e!”

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Emi, terifiat de intensitatea durerilor. Până la ce nivel a suportat

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu

Cea mai așteptată competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aliniază la start 9 perechi de vedete, gata să se întreacă pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cuplurile care vor trece prin probe dure, dar și situații comice, în reality show-ul ce duce tensiunea, drama și umorul la următorul nivel.

Cuplurile locuiesc în aceeași casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare etapă a concursului are trei tipuri de probe: cele pentru femei, înaintea cărora bărbații hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba, cele pentru bărbați, înaintea cărora decizia investiției este luată de către jumătățile feminine ale cuplurilor, și provocările pentru perechi.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Natanticu a răbufnit! Durerile nașterii l-au îngenunchiat: Au, mami!

Probele netrecute atrag după sine pierderea banilor investiți, la finalul fiecărui ciclu două cupluri fiind propuse spre eliminare: cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale și cel situat pe ultimul loc la proba pentru perechi. Eliminarea se va face în urma voturilor celorlalte cupluri, echipa care pleacă pierzând toți banii strânși până în acel moment. De cealaltă parte, perechile rămase în competiție își păstrează sumele acumulate de la o etapă la alta.

Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Cum s-au descurcat Emi și Mădălina la 30 de metri deasupra ... Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Daiana a răbufnit. Ce a putut să facă So încât să o enervez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x