Antena Căutare

Power Couple România, 26 februarie 2024. Sorin Gonțea, gest demn de filmele romantice. Ce a făcut pentru Daiana Anghel, după probă

Sorin Gonțea a făcut un gest remarcabil față de Daiana Anghel după proba James Bond din ediția 10 Power Couple România de pe 26 februarie 2024. A urmat ceva rupt din cele mai romantice filme de dragoste pe micile ecrane ale telespectatorilor.

Colaj cu Sorin Gonțea și Daiana Anghel la Power Couple România în timpul unei probe cu apă Galerie
Sorin Gonțea a făcut un gest remarcabil față de Daiana Anghel după proba James Bond din ediția 10 Power Couple România de pe 26 februarie 2024 | Antena 1

În ediția 10 din Power Couple România de pe 26 februarie 2024, Sorin Gonțea a impresionat publicul cu un gest înduioșător față de partenera lui. Nimeni nu se aștepta la asta din partea concurentului.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Sorin Gonțea și Daiana Anghel trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt împreună de mai bine de nouă ani, iar de patru ani au făcut marele pas, spunând un mare „DA” în fața ofițerului de stare civilă.

De-a lungul concursului, chef-ul a demonstrat că ține foarte mult la partenera lui și încearcă să o protejeze cum știe el mai bine. Astfel, proba James Bond din această seară a fost pe placul concurentului.

Presiunea și-a pus amprenta asupra lui Sorin Gonțea, lucru observat imediat de Daiana Anghel. Chef-ul a intrat în panică după ce a aflat de la Dani Oțil că are doar 5 minute la dispoziție să o „salveze” pe soția lui.

Concurenta nu a stat prea mult pe gânduri și a încercat să își calmeze partenerul. Aceasta i-a spus să se liniștească și să îndeplinească proba cu calm, fără să se agite: „Te rog să te miști mai încet!”.

„Nu, nu este o probă de forță!”, l-a atenționat prezentatorul TV.

Citește și: Power Couple România, 19 februarie 2024. Daiana Anghel a dat dovadă de mult curaj și dexteritate la proba „Ce pana mea?”

Atunci când și-a dat seama că nu poate să desfacă toate lacătele, Sorin Gonțea a luat o decizie de admirat. Acesta s-a decis să își întoarcă soția cu spatele la jet și să o protejeze de apa ce urma să o ude.

„Pe nevastă-mea nu o udă nimeni!”, a mărturisit el.

„Nu e ca și cum pe mine m-a luat prin surprindere cu acest gest. Mă așteptam, dubios ar fi fost să nu reacționeze așa!”, a dezvăluit Daiana Anghel.

Ce a făcut Sorin Gonțea față de soția lui, Daiana Anghel, după proba James Bond din ediția 10 Power Couple România de pe 26 februarie 2024

Așadar, Sorin Gonțea și Daiana Anghel au câștigat proba James Bond din ediția 10 Power Couple România de pe 26 februarie 2024. Până și Dani Oțil a fost plăcut surprins de gestul concurentului.

„Eu aș face orice pentru ea, m-aș arunca în fața tractorului. Asta o făceam oricum. (...) Pentru ea mă bat cu ursul!”, a declarat chef-ul.

La scurt timp de la aflarea veștii că au ieșit victorioși, Sorin Gonțea a mai apelat la un gest rupt din cele mai romantice filme de dragoste. Camerele de filmat au surprins întregul moment înduioșător.

Concurentul i-a cerut cheile prezentatorului TV pentru a o putea elibera pe Daiana Anghel. Mai mult, acesta a ținut să-i ofere o îmbrățișare și să o sărute de mai multe ori pe obraz, șoptindu-i la ureche cuvinte frumoase.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Daiana a răbufnit. Ce a putut să facă So încât să o enerveze teribil

„Știam eu că o să îți dai seama ce ai de făcut!”, i-a zis concurenta.

„Păi cum să te las, sufletul meu? Ce credeai, că fug?!”, a răspuns Sorin Gonțea.

„M-a bătut tu!”, i-a mai spus Daiana Anghel în glumă.

„Am văzut! Să-mi arăți mie cine a făcut asta!”, a mai adăugat chef-ul, cu zâmbetul pe buze.

Pentru că nu avea papucii în picioare, Sorin Gonțea și-a luat soția în brațe: „M-a salvat până la capăt!”.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 26 februarie 2024. Lino Golden, reacție uluitoare după ce a pierdut proba James Bond. Ce i-a zis D... Power Couple România, 26 februarie 2024. Radu Siffredi, reacție necontrolată când a văzut-o pe Oana Matache. Ce a putut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x