Antena Căutare

Power Couple România, 27 februarie 2024. Primul cuplu propus la eliminare în săptămâna 4 de competiție. Cine riscă să plece acasă

După o probă care le-a pus în dificultate pe concurente, Dani Oțil a venit cu o veste neplăcută. Fetele și băieții au avut ocazia să afle primul cuplu propus la eliminare în săptămâna 4 de competiție, chiar în ediția 11 din Power Couple România de pe 27 februarie 2024. Iată cine riscă să plece acasă.

Colaj cu Dani Oțil și concurenții Power Couple România în vilă Galerie
După o probă care le-a pus în dificultate pe concurente, Dani Oțil a venit cu o veste neplăcută | Antena 1

Concurenții au luptat cu toate forțele pentru a rămâne în concursul Power Couple România. Aceștia au trecut prin două provocări la care nici măcar nu se gândeau atunci când au pășit în vila din Malta.

Probele „James Bond” și „Te omor cu mâna mea” au luat prin surprindere pe toată lumea. Misiunile au adus sume importante de bani în conturile unora în timp ce pe alții au pierdut tot ce au investit.

În ediția 11 din Power Couple România de pe 27 februarie 2024, telespectatorii vor trece alături de concurenți printr-un moment tensionat. Dani Oțil a anunțat că urmează să spună cuplul care riscă să plece acasă în săptămâna 4 de competiție.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Cosmin Natanticu, reacție de neașteptat atunci când a aflat ce sumă a investit Lizi

„Ne-am întors în vilă, e o seară delicată pentru că după două jocuri individuale, jocul fetelor și al băieților, trebuie să tragem linie și să calculăm. Cine are cei mai puțini bani în pușculiță este propus automat spre eliminare.

O presiune mai mare pentru acest cuplu în ziua de mâine! Mâine avem proba cuplurilor. Nu mai contează cât ești de bogat sau sărac la Power Couple, trebuie musai să nu ieși pe ultimul loc”, a fost vestea dată de prezentatorul TV.

Cum arată clasamentul cuplurilor în ediția 11 din Power Couple România de pe 27 februarie 2024. Cine riscă să părăsească emisiunea

Așadar, primul cuplu care se află în fruntea clasamentului este format din Eliza și Cosmin Natanticu. Cei doi au strâns 3499 de Euro. Aceștia au fost urmați de Daiana Anghel și Sorin Gonțea cu 2410 Euro.

Pe locul trei s-au clasat Mădălina și Emi de la Noaptea Târziu (2220 Euro), apoi Anamaria și Tudor Ionescu (2100 Euro), iar penultimul loc a fost ocupat de Oana Matache și Radu Siffredi (999 Euro).

Așadar, ultimii în clasament sunt Lino Golden și logodnica lui, Delia, care au mai rămas cu 778 de Euro.

„Nu m-a deranjat cu nimic. Oricum știam că sunt pe ultimul loc! Dacă e locul nostru aici o să stăm. Dacă nu, nu stăm. Ce se întâmplă se întâmplă și asta e!”, a mărturisit artistul.

Dani Oțil a mai ținut să facă un anunț: „Vreau să punctez un lucru important. Cei de pe penultimul loc sunt într-o situație critică dacă mâine ies pe ultimul loc la proba cuplurilor sau dacă Lino și Delia sunt mâine pe ultimul loc.”

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Roxana Blenche și Cătălin au întâmpinat dificultăți la proba de viteză și concentrare

Așadar, primul cuplu propus spre eliminare în săptămâna 4 de competiție este format din Lino Golden și Delia. Vestea a luat-o prin surprindere pe logodnica artistului pentru că a făcut tot ce a putut la probele individuale.

„Eram foarte frustrată pentru că nu-mi place că trebuie să ne bazăm pe votul lor. Mi se pare absurd. Ne dorim să câștigăm, dar dacă nu se poate, nu se poate. Mi se pare că a devenit un obicei destul de nesănătos aici să ne facem așteptări și după să fim dezamăgiți. Ne afectează prea mult decât ar trebui”, a dezvăluit tânăra.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 27 februarie 2024. Prin ce momente dificile a trecut Anamaria Ionescu la o probă. Ce fobie are con... Lino Golden și Delia, propuși spre eliminare ieri seară, la Power Couple România. Probă spectaculoasă de escaladă, înain...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x