Antena Căutare

Power Couple România, 28 februarie 2024. Lucrurile au degenerat pentru Daiana Anghel la proba „Noroc, iubito!”. Ce s-a întâmplat

Daiana Anghel a preluat frâiele probe „Noroc, iubito!” în ediția 12 din Power Couple România, de pe 28 februarie 2024. Lucrurile au degenerat pentru concurentă, iar Dani Oțil a pufnit în râs când a auzit ce îi poate spune lui Sorin Gonțea, fără pic de rețineri.

Colaj cu Daiana Anghel și cu Dani Oțil la o probă de la Power Couple România Galerie
Daiana Anghel a preluat frâiele probe „Noroc, iubito!” în ediția 12 din Power Couple România, de pe 28 februarie 2024 | Antena 1

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au trecut printr-o nouă probă de foc în ediția 12 din Power Couple România de pe 28 februarie 2024. Pentru a nu risca să plece din concurs, cei doi trebuie să se urce pe un zid cu ajutorul unor bare metalice.

Misiunea nu este deloc ușoară. Concurenții trebuie să comunice și să se sincronizeze perfect pentru a ajunge în vârful platformei, unde vor da noroc cu două pahare de șampanie. Este important că ei să îndeplinească această provocare mai rapid decât colegii de competiție.

Miza uriașă pusă în joc este o adevărată motivație pentru cupluri. Vedetele pot câștiga 2000 de Euro și vor rămâne în concurs dacă nu sunt clasați pe ultimul loc la proba „Noroc, iubito!”.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea nu au stat prea mult pe gânduri și au trecut la fapte. Se pare că chef-ul a decis să asculte indicațiile soției. Concurenta a preluat frâiele misiuni în propriile mâini, cu gândul la victorie.

Citește și: Power Couple România, 27 februarie 2024. Daiana Anghel a rămas în sutien pentru o probă. Ce se ascunde sub hainele ei, de fapt

Frica de înălțime și-a făcut simțită prezența și în cazul soției lui Sorin Gonțea. Aceasta i-a cerut partenerului său să-i dea câteva clipe de răgaz pentru a-și face curaj să continue provocarea dificilă.

Un lucru este cert, concurenta a dat dovadă de mult curaj și dexteritate.

Ce a putut să-i spună Daiana Anghel lui Sorin Gonțea, fără pic de rețineri, în ediția 12 din Power Couple România de pe 28 februarie 2024. Pe Dani Oțil l-a pufnit râsul

Dani Oțil a savurat din plin momentul în care Daiana Anghel și soțul ei, Sorin Gonțea, încercau să ajungă la șampanie. Prezentatorul TV a urmărit cu atenție fiecare mișcare a concurenților, dar și modul în care aceștia se sincronizau. De asemenea, nu i-a venit să creadă că chef-ul primește indicații de la partenera lui.

„Șefa!”, a spus Dani Oțil.

„Eram băiatul cu schelele. Tu configurezi traseul, iar eu vin după tine”, a zis Sorin Gonțea.

Tensiunile și replicile acide nu au întârziat să apară pe micile ecrane ale telespectatorilor. Daiana Anghel nu s-a mai putut abține și a început să strige la soțul ei când a văzut că nu-i ascultă recomandările, lovind-o cu o bară.

Citește și: Power Couple România, 26 februarie 2024. Sorin Gonțea, gest demn de filmele romantice. Ce a făcut pentru Daiana Anghel, după probă

Pe Dani Oțil l-a pufnit râsul când a auzit ce îi poate spune concurenta lui Sorin Gonțea, fără pic de rețineri.

„Tot insista cu țeava aia și i-am zis că nu, că e în stomac”, a mărturisit Daiana Anghel.

„Eu m-am blocat un la un moment dat pentru că nu mai puteam să mă ridic de oboseală. Și am zis să mai stau un pic. Nu mai puteam, efectiv mă lăsau mâinile, nu mai puteam să mă ridic”, a dezvăluit Sorin Gonțea.

Concurentul a fost nevoit să facă eforturi mari pentru a muta țevile pe zid, iar prezentatorul TV a observat rapid acest detaliu: „Îl pui în poziții de yoga!”

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 28 februarie 2024. Eliza Natanticu a „explodat” de nervi în timpul unei probe. Cum a reacționat so... Power Couple România, 28 februarie 2024. S-a lăsat cu țipete și amenințări între Delia și Lino Golden. Cum s-a terminat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x