Antena Căutare

Power Couple România, 27 februarie 2024. Daiana Anghel a rămas în sutien pentru o probă. Ce se ascunde sub hainele ei, de fapt

Daiana Anghel a renunțat la textile și a rămas în sutien pentru o probă din ediția 11 Power Couple România, de pe 27 februarie 2024. Soția lui Sorin Gonțea a arătat telespectatorilor ce trup spectaculos ascunde, de fapt, sub hainele chic.

Colaj cu Daiana Anghel în trei ipostaze diferite la Power Couple România, în timpul unei probe Galerie
Daiana Anghel a renunțat la textile și a rămas în sutien pentru o probă din ediția 11 Power Couple România, de pe 27 februarie 2024 | Antena 1

Fetele au trecut printr-o experiență de neuitat în ediția 11 din Power Couple România de pe 27 februarie 2024. Acestea au fost puse să își privească partenerii care stau în pat alături de o altă femeie.

Tot ce trebuie să facă concurentele pentru a câștiga proba „Te omor cu mâna mea” este să intre într-un bazin cu apă verde și să găsească cheia cu care poate deschide ușa de camerei în care se află băieții.

Mai mult, acestea sunt nevoite să scoată din bazin diferite lucruri doar cu gura, folosindu-se de dinți și buze. Ele nu pot face asta cu mâinile. Pentru o astfel de provocare neașteptată, concurentele s-au echipat corespunzător.

Citește și: Power Couple România, 26 februarie 2024. Drama prin care a trecut Eliza Natanticu. Ce a povestit despre momentul greu din viața ei

Iubitele celor din competiție au renunțat la hainele de zi cu zi și au îmbrăcat cele mai provocatoare ținute. Telespectatorii au avut ocazia să vadă ce corpuri de invidiat ascund concurentele Power Couple România sub piesele vestimentare.

Cât de bine arată Daiana Anghel, soția lui Sorin Gonțea, în haine ce îi scot la iveală formele provocatoare. Cum au filmat-o camerele în ediția 11 din Power Couple România de pe 27 februarie 2024

Printre fetele care au impresionat publicul cu aspectul lor fizic se numără și Daiana Anghel. Soția lui Sorin Gonțea se mândrește cu forme perfecte pe care preferă să nu le evidențieze prin ținute sumare.

De data aceasta, a fost necesar ca partenera chef-ului să renunțe la ținutele chic și să apeleze la piese vestimentare cu care ar putea să se miște mai rapid în bazinul cu apă. Așadar, Daiana Anghel a decis să facă proba „Te omor cu mâna mea” în sutien și colanți.

„Nu prea îmi dau seama la ce trebuie să ne așteptăm pentru că Dani este mereu critic”, a mărturisit concurenta.

Citește și: Power Couple România, 26 februarie 2024. Ce probă neașteptată a pregătit Dani Oțil pentru concurenți. Cum s-a jucat cu mintea lor

Un lucru este cert, Daiana Anghel este posesoarea unui corp perfect. Ținuta sexy i-a pus într-o lumină bună silueta de viespe, bustul generos și picioarele subțiri. Puțini au avut ocazia să o vadă într-o astfel de ipostază pe soția lui Sorin Gonțea.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au o relație bază pe încredere și iubire. Ce a spus concurenta când și-a văzut soțul lângă o altă femeie în pat, la Power Couple România

De altfel, provocarea pe care au avut-o de îndeplinit fetele i-au dat mari bătăi de cap Daianei Anghel. Concurentei i-a fost foarte dificil să scoată afară bucățile de carne de pe fundul bazinului.

Pentru că are mare încredere în soțul ei, aceasta a dezvăluit că Sorin Gonțea nu se va lăsa dus de val de probă. Așadar, Daiana Anghel a mizat pe faptul că partenerul său nu se va săruta cu femeia de lângă el.

Din mărturisirile celor doi se poate observa faptul că cei doi au mare încredere unul în celălalt. În plus, relația lor este bazată pe multă iubire și sinceritate.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 27 februarie 2024. Dezvăluiri despre femeia cu care Tudor Ionescu a înșelat-o pe Anamaria. Ce a sp... Power Couple România, 27 februarie 2024. Reacția Oanei Matache când și-a auzit iubitul făcând complimente altei femei. C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x