Antena Căutare

Power Couple România, 5 martie 2024. Ce echipă a fost propusă la eliminare înainte de semifinală. Un cuplu riscă să piardă tot

Un cuplu a fost propus spre eliminare înainte de semifinală, chiar în ediția 14 din Power Couple România de pe 5 martie 2024. O pereche de vedete riscă să piardă totul în penultima etapă a concursului.

Colaj cu Dani Oțil și cinci echipe de la Power Couple România Galerie
Un cuplu a fost propus spre eliminare înainte de semifinală, chiar în ediția 14 din Power Couple România de pe 5 martie 2024 | Antena 1

Tensiunile s-au simțit la cote maxime în ediția 14 din Power Couple România de pe 5 martie 2024, unde două echipe au ajuns la fundul pușculiței. Mădălina și Emi, Anamaria și Tudor Ionescu sunt cei care au pierdut toți banii din etapa cinci a competiției.

Astfel, Dani Oțil s-a văzut responsabil să anunțe regulamentul jocului atunci când două cupluri sunt pe 0 euro cu investițiile, după probele individuale: „Trebuie să ne uităm în seiful meu, unde știți bine că eu vă țin ca o educatoare banii până la finalul competiției”.

Citește și: Power Couple România, 4 martie 2024. Daiana Anghel a făcut senzație cu mișcările sale de Shakira. Cum a dansat la petrecere

Emoțiile au început să apară în vila din Malta. Cele două perechi de vedete s-au gândit că parcursul lor în concurs urmează să se sfârșească chiar înainte de semifinala emisiunii.

„Mădă era gata, era pregătită că o să intrăm la eliminare. Dar de când o propunere la eliminare poate să te omoare?”, a povestit Emi.

„Eu am crezut până în ultimul moment că suntem ultimii. (...) Nu te omoară, doar că îți dă un stres în plus”, l-a completat Mădălina.

Ce cuplu riscă să fie eliminat înainte de semifinala Power Couple România. Dani Oțil a făcut anunțul în ediția 14 de pe 5 martie 2024

Dani Oțil a venit cu o veste grea pentru Anamaria și Tudor Ionescu în ediția 14 din Power Couple România de pe 5 martie 2024. Cei doi au fost propuși la eliminare, după ce au strâns în seif 7.469 de Euro.

Și Mădălina cu Emi au fost la un pas să riște să părăsească emisiunea dacă nu aveam mai mulți bani decât colegii lor în seif. Aceștia au reușit să câștige de-a lungul competiției 11.771 de Euro.

„Să spun adevărul? Ne pare rău de Ana și Tudor că sunt propuși spre eliminare, dar ne bucurăm că am scăpat. Acum ideea e să nu câștige ei proba de mâine sau să fie ultimii, iar noi să nu câștigăm”, a mai zis Emi de la Noaptea Târziu.

Citește și: Power Couple România, 28 februarie 2024. Emi a chemat medicul la proba de cuplu. Ce a pățit soțul Mădălinei: „Aspacardin aveți?”

În etapa cinci de la Power Couple România, banii din seif au avut un cuvânt de spus. Aceștia au fost importanți în desemnarea cuplului care riscă să fie eliminat în ediția de mâine, de pe 6 martie 2024.

Anamaria și Tudor Ionescu nu au fost deloc surprinși de vestea prezentatorului TV. Solistul de la Fly Project și soția lui se așteptau să treacă printr-o astfel de experiență, după ce lucrurile n-au funcționat tocmai bine pentru ei la ultimele două probe individuale.

Ca artistul și partenera lui să fie salvați de la eliminare, aceștia trebuie să obțină victoria la provocarea cuplurilor care va fi pe măsura așteptărilor. Un lucru este cert, cei doi vor face tot posibilul să rămână în emisiune.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 5 martie 2024. Ce au putut să spună ceilalți concurenți despre Anamaria Ionescu. Totul a ieșit la ... Ana și Tudor Ionescu, propuși spre eliminare la Power Couple România. Diseară, ultima plecare din casă înainte de săptăm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x