Antena Căutare

Power Couple România, 28 februarie 2024. Emi a chemat medicul la proba de cuplu. Ce a pățit soțul Mădălinei: „Aspacardin aveți?”

Emi a chemat medicul și a cerut ajutor ca să poată finaliza proba „Noroc, iubito!” din ediția 12 Power Couple România, de pe 28 februarie 2024. Concurentul a trecut printr-un moment „de infarct” de față cu soția lui, Mădălina. Iată ce a pățit tânărul.

Colaj cu Emi și Mădălina la Power Couple România în diferite ipostaze Galerie
Emi a chemat medicul și a cerut ajutor ca să poată finaliza proba „Noroc, iubito!” din ediția 12 Power Couple România, de pe 28 februarie 2024 | Antena 1

Emi de la Noaptea Târziu a trecut prin momente de panică la proba de cuplu din ediția 12 Power Couple România de pe 28 februarie 2024. Concurentului nu i-a venit să creadă când a aflat că trebuie să escaladeze un perete cu ajutorul unor bare metalice.

„Am văzut că este ceva înalt și nu mi-m dat seama ce trebuie să facem! Eu să mă urc pe chestii? Păi ce, sunt nebun?! Cu ce mă ajută asta în viață. Asta vreau să știu! Doamne, ferească Dumnezeu”, a fost reacția tânărului.

Soțul Mădălinei și-a pus mâinile în cap la vestea că trebuie să escaladeze zidul. Un lucru pe care puțini îl cunosc despre Emi de la Noaptea Târziu este faptul că acesta are o teamă de înălțimi, proba fiind foarte dificilă pentru el.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Emi a țipat cât a putut de tare la soția lui. Cum a reacționat Mădălina

Partenera concurentului a părut extrem de entuziasmată de misiunea „Noroc, iubito!”. Mai mult, aceasta a încercat să își încurajeze și susțină soțul pentru a rămâne în competiția Power Couple România, dar și pentru miza de 2000 de Euro.

„Eu vă dau la dispoziție maxim 45 de minute după care strâng și plec acasă!”, a mai pus presiune pe ei Dani Oțil.

„Nu înțeleg nimic, e ok! Doamna Roxana e aici? Nu pot fără ea”, a mai dezvăluit Emi, vizibil agitat.

Emi de la Noaptea Târziu a avut nevoie de ajutorul medicului în ediția 12 din Power Couple România de pe 28 februarie 2024

Văzând cât de complicată este proba pe care trebuie să o îndeplinească, Emi de la Noaptea Târziu a chemat medicul și a cerut ajutor ca să poată finaliza misiunea. Replicile sale l-au amuzat savuros pe Dani Oțil.

„Aduceți medicul, serios, nu glumesc! Aspacardin aveți?”, a strigat concurentul în timpul unei alte provocări.

Așadar, doamna Roxana și-a făcut apariția lângă Emi la cerința acestuia: „Băieții vor să mă vadă ca să nu le fie frică la probe! M-au și întrebat de dimineață dacă sunt acolo și o să mă vadă”.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Emi a recunoscut că nu se pricepe la puzzle-uri, dar a luptat până la capăt. Ce a făcut

În plus, medicul i-a adresat câteva cuvinte de încurajare tânărului pentru a duce proba la final.

„Fii bărbat!”, i-a spus doamna Roxana.

Emi a evidențiat că astfel de provocări nu sunt făcute pentru el, dar s-ar descurca de minune în alte contexte. Acesta se bazează mai multe pe logică și inteligență decât pe forță și dexteritate.

Un lucru este cert, concurentul și soția lui vor trece cu bine peste această etapă dificilă a concursului dacă se vor concentra și vor pune accent pe câteva puncte forte ale cuplului lor: comunicare și sincronizare.

Deși îi este foarte teamă de înălțimi, tânărul și-a făcut curaj și a urcat pe prima bară metalică pentru ca Dani Oțil să dea start probei.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 28 februarie 2024. S-a lăsat cu țipete și amenințări între Delia și Lino Golden. Cum s-a terminat ... Power Couple România, 28 februarie 2024. Oana Matache, mișcarea demnă de Cirque du Soleil. Ce a făcut Dani Oțil când a v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x