Antena Căutare

Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Cătălin, torturat de durerile nașterii. Ce i-a făcut Roxana Blenche

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu a avut loc luni seară de la ora 20:30 pe Antena 1 și AntenaPlay. În cea de a doua ediție de astăzi, telespectatorii au putut observa cum a decurs cea de a doua probă a competiției. Iată ce s-a întâmplat cu sumele pe care fetele le-au investit de această dată și cum au rezistat băieții în fața probei palpitante.

colaj foto cu catalin, sotul roxanei blenche, poza cu dani otil si poza cu emi si natanticu la power couple romania Galerie
Cătălin, soțul Roxanei Blenche, a îndurat dureri puternice în sala de naștere a emisiunii Power Couple România | Antena 1

În cea de a doua ediție, telespectatorii au putut observa cum s-au descurcat băieții la proba care i-a adus direct în sala de nașteri! Provocările de care au parte cele nouă cupluri în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Proba bărbaților a presupus ca aceștia să experimenteze durerile nașterii prin conectarea lor la un dispozitiv care simulează contracțiile unui travaliu.

Camera Investițiilor a fost, de această dată, ocupată de partenerele lor care au decis ce sume să investească în puterea băieților de a rezista până la ultimul nivel de durere.

Citește și: Power Couple România –La bine și la greu, 6 februarie 2024. Ce s-a întâmplat cu suma pe care a investit-o Cristi Iacob în Gabriela

Iată cum s-a descurcat Cătălin, soțul Roxanei Blenche la proba nașterii!

Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Cătălin, torturat de durerile nașterii

Temător, dar motivat, Cătălin s-a așezat pe patul special nașterilor ascultându-l cu atenție pe Dani Oțil, care încerca să-i povestească despre puterea aparatului care urma să îi provoace durere.

„Timp de câte un minut vom avea câte un nivel al contracțiilor, evident ca în cazul contracțiilor, avem și pauze. După fiecare minut trecem la nivelul următor. Trebuie să ajungem la nivelul 9 și să reziști la 9 timp de un minut. Dacă spui <<au, mami!>> oprim totul, dar asta înseamnă că pierdeți jocul.” este explicația pe care a primit-o Cătălin înainte de a începe marea tortură.

„Dar să vină și Roxana aici în caz că mi se întâmplă ceva” a fost singura dorință pe care Cătălin a spus-o.

După ce dispozitivul i-a fost conectat pe abdomen, proba a început.

Primul nivel a fost pentru Cătălin destul de chinuitor, încercând să-și țină respirația.

„Serior, nu ține, că o să leșini aici. Nu pot să cred că e atât de rău. Serios!” spunea Roxana care doar îl privea pe bărbat.

Soțul Roxanei încerca să nu scoată niciun cuvânt, însă nu se putea abține din a scoate sunete care au amuzat-o teribil pe aceasta.

La al doilea nivel, Cătălin deja striga „aoleu”, iar la al treilea bărbatul deja țipa destul de tare. În tot acest timp, Natanticu și Emi așteptau pe hol îngroziți de ceea ce aud.

Cătălin transpira atât de tare și se ștergea pe față cu un prospop, strângând din dinți cât de tare putea.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Mădălina, soția lui Emi, la un pas de accidentare. Cum a reacționat

La cel de al patrulea nivel, Roxana încerca să îl încurajeze cât putea de mult, dar în zadar. Bărbatul era atât de chinuit încât nu mai putea să audă nimic. Nivelul 5 l-a făcut pe Cătălin să strige „Emi, du-te acasă!”.

Soțul Roxanei se ținea cu mâinile de pat strâns și părea că va striga cât de curând <<au, mami!>>, dar nu a fost așa. Acesta a mai rezistat chiar și la nivelul 7, care l-a făcut să strige „Vai de capul meu!”, speriându-i destul de tare din nou pe Natanticu și pe Emi.

Nivelul 8 l-a făcut să urle teribil, iar Roxana se amuza copios, neputând să-i înțeleagă durerea.

Pe tot parcursul acestui nivel Cătălin a țipat necontrolat, dar la nivelul 9 a fost apogeul momentului. Soțul Roxanei i-a speriat pe toți din sală cu urletele sale. Roxana era uimită de toleranța lui, dar și de cum putea să strige de tare.

„Când l-am auzit cum urlă... Eu nu l-am auzit niciodată făcând așa la durere!” spunea soția acestuia la testimonial.

„E viu?!” întreba Emi speriat, în timp ce Natanticu avea aceeași curiozitate: „El e ok? Că nu se aude nimic!”

Bărbatul i-a impresionat cu adevărat pe toți pentru că a rezistat până la finalul probei fără să ceară să fie eliminat. Bucuria Roxanei era la același nivel cu cel al durerii lui Cătălin, dar nimic nu mai conta pentru că cei doi au câștigat suma de 799 de euro, ajungând astfel la suma totală de 3.098 de euro.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Lizi și-a învins frica de înălțime. Cum a reacționat Natanticu

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu

Cea mai așteptată competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aliniază la start 9 perechi de vedete, gata să se întreacă pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cuplurile care vor trece prin probe dure, dar și situații comice, în reality show-ul ce duce tensiunea, drama și umorul la următorul nivel.

Cuplurile locuiesc în aceeași casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare etapă a concursului are trei tipuri de probe: cele pentru femei, înaintea cărora bărbații hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba, cele pentru bărbați, înaintea cărora decizia investiției este luată de către jumătățile feminine ale cuplurilor, și provocările pentru perechi.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Băieții investesc bani în abilitățile partenerelor pentru prima probă

Probele netrecute atrag după sine pierderea banilor investiți, la finalul fiecărui ciclu două cupluri fiind propuse spre eliminare: cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale și cel situat pe ultimul loc la proba pentru perechi. Eliminarea se va face în urma voturilor celorlalte cupluri, echipa care pleacă pierzând toți banii strânși până în acel moment. De cealaltă parte, perechile rămase în competiție își păstrează sumele acumulate de la o etapă la alta.

Power Couple România –La bine și la greu, 6 februarie 2024. Cristi Iacob a făcut o confesiune neașteptată. Ce a făcut pe... Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Natanticu a răbufnit! Durerile nașterii l-au îngenunchiat: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x