Antena Căutare

Power Couple România –La bine și la greu, 6 februarie 2024. Cristi Iacob a făcut o confesiune neașteptată. Ce a făcut pentru soție

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu a avut loc luni seară de la ora 20:30 pe Antena 1 și AntenaPlay. Astăzi, în cea de a doua ediție telespectatorii au putut observa cum a continuat proba Calendarului Vieții și pentru Cristi și Gabriela Iacob. Iată ce s-a întâmplat cu suma pe care a investit-o Cristi în abilitățile soției sale.

colaj foto cu cristi iacob si poza cu el si sotia si poza cu el si dani otil la power couple romania Galerie
Cristi Iacob l-a surprins pe Dani Oțil cu dezvăluirea făcută la Power Couple România | Antena 1

În cea de a doua ediție, Cristi Iacob și Gabriela au fost puși în fața marelui zid pentru a trece cu brio prima probă oficială din marea competiție a cuplurilor, Power Couple România, care se vede în fiecare luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Iată cum s-au descurcat și dacă a reușit Gabriela să escaladeze Calendarul Vieții răspunzând corect la întrebările lui Cristi.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Mădălina, soția lui Emi, la un pas de accidentare. Cum a reacționat

Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Ce s-a întâmplat cu suma pe care a investit-o Cristi Iacob în Gabriela

Pregătită pentru prima întrebare, soția lui Cristi Iacod a da dovadă de ambiție și de mult curaj, aflând că are la dispoziție 15 minute pentru a răspunde corect la minim trei întrebări pentru a trece proba.

Cuplul nu a stat mult pe gânduri și au trecut la fapte. Astfel că, prima întrebare pe care i-a adresat-o Cristi Gabrielei este:

„Câte grade erau când m-am dezbrăcat ca să fiu statuia ta la Constanța?”

Imediat ce Gabriela a răspuns că erau -15 grade, Cristi și Dani au început să vorbească despre nebunia pe care a făcut-o bărbatul pentru a-i declara dragostea iubitei sale.

Dani a rămas uimit de gestul pe care l-a făcut bărbatul și încerca să afle de ce a ales această variantă pentru a-i declara iubirea pe care i-o poartă de atât de mulți ani.

„Mi-e rușine să... De ce te-ai dezbrăcat? Ce vârstă aveai? Erai adult?” întreba prezentatorul fără să înțeleagă această formă de iubire.

„Noi stăteam undeva într-un atelier de sculptură. M-am dezbrăcat în fundul gol, mi se părea că e noapte, aveam cearceaful în cap. Ca să vină să-l vadă pe Adonis, cam bătrânior Adonis și cu pieile cam... mă rog, nu pot să spun alte zone cam cum arătau de complet nesemnificative. (...) În loc să vadă gestul ăla... Am stat ca un martir. Nu m-a pus nimeni. Un martir idiot, sunt și martir idiot” povestea amuzat Cristi la testimoniale.

Întoarsă de pe schelă, Gabriela spera ca acesta să fie răspunsul corect, însă din păcate, Cristi a făcut gestul nebunesc la o temperatură de -20 de grade. Astfel că, primul răspuns pe care l-a oferit Gabriela este greșit.

Cu toate acestea, în cutie s-a aflat un croissant pe care Cristi a trebuit să îl mănânce, chiar dacă răspunsul a fost greșit. Motivul pentru care a primit un lucru bun de mâncat este pentru că numărul 15 este răspunsul corect pentru o altă întrebare dintre cele cinci.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Lino și Delia, peripeții la proba Calendarului Vieții

Cea de a doua întrebare a fost:

„La câte luni de la logodnă ne-am căsătorit?”

Gabriela a răspuns cu încredere: „La o lună!” și a pornit în escaladarea calendarului cu speranță.

După ce a adus cutia reprezentativă numărului 1 la sol, Gabriela a aflat că răspunsul a fost corect. Cristi a mâncat un alt croissant și a trecut la următoarea întrebare care sună astfel:

„Cum se numea filmul la care am făcut coloana sonoră?”

Gabriela și-a dat seama că numărul 15 este posibil să fie cel corect, având în vedere că data trecută când l-a ales, în cutia reprezentativă a fost un croissant.

De această dată, Gabriela a escaladat doar pentru a atinge tăblia cu numărul 15 pentru că la prima întrebare a luat deja cutia reprezentativă. După ce s-a întors la sol, soția lui Cristi a aflat că răspunsul pe care l-a oferit a fost corect.

A patra întrebare pe care i-a adresat-o Cristi este:

„De câți ani fumez?”

Gabriela a răspuns cu încredere „30” și a adus cutia reprezentativă numărului de pe marele zid.

Din păcate, răspunsul a fost incorect, Cristi fiind nevoit să bea un cocktail preparat din pepene galben, ketchup și lapte.

Ultima întrebare a fost:

„Cât a durat relația cu soția anterioară?”

Gabriela a răspuns sperând că răspunsul corect era 13, deși nu se putea hotărî între 13 și 14.

După ce a adus cutia la sol, Cristi a mâncat o prăjiturică, răspunsul fiind corect.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Lizi și-a învins frica de înălțime. Cum a reacționat Natanticu

După ce Gabriela a răspuns greșit la 2 întrebări și corect la 3 dintre ele, cuplul a putut să se bucure de faptul că a trecut cu brio prima probă din concurs și că au câștigat suma de 300 de euro.

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu

Reality show-ul este difuzat de Antena 1 și AntenaPLAY în fiecare luni, marți și miercuri de la 20:30.

Cea mai așteptată competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aliniază la start 9 perechi de vedete, gata să se întreacă pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cuplurile care vor trece prin probe dure, dar și situații comice, în reality show-ul ce duce tensiunea, drama și umorul la următorul nivel.

Cuplurile locuiesc în aceeași casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare etapă a concursului are trei tipuri de probe: cele pentru femei, înaintea cărora bărbații hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba, cele pentru bărbați, înaintea cărora decizia investiției este luată de către jumătățile feminine ale cuplurilor, și provocările pentru perechi.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Băieții investesc bani în abilitățile partenerelor pentru prima probă

Probele netrecute atrag după sine pierderea banilor investiți, la finalul fiecărui ciclu două cupluri fiind propuse spre eliminare: cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale și cel situat pe ultimul loc la proba pentru perechi. Eliminarea se va face în urma voturilor celorlalte cupluri, echipa care pleacă pierzând toți banii strânși până în acel moment. De cealaltă parte, perechile rămase în competiție își păstrează sumele acumulate de la o etapă la alta.

La Power Couple România – La bine și la greu, bărbații intră în sala de nașteri. Dani Oțil anunță primul cuplu propus la... Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Cătălin, torturat de durerile nașterii. Ce i-a făcut Roxana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x