Antena Căutare

Power Couple România – La bine şi la greu. Ce îi reproșează Oana Matache cel mai des lui Radu Siffredi: „Nu își asumă...”

Oana Matache și Radu Siffredi de la Power Couple România au făcut dezvăluiri neștiute despre relația lor, înainte de începutul reality show-ului. De la ce pleacă certurile din cuplul lor.

colaj foto oana matache si radu siffredi power couple romania Galerie
Oana Matache și Radu Siffredi de la Power Couple România au făcut dezvăluiri neștiute despre relația lor, înainte de începutul reality show-ului. De la ce pleacă certurile din cuplul lor. | Antena 1

Oana Matache și Radu Siffredi au pornit în aventura Power Couple România din postura celui mai tânăr cuplu. Cei doi formează sunt împreună de aproximativ un an, dar susțin că impedimentele pe care le-au avut la începutul relației doar i-au unit mai tare și i-au făcut se se cunoască atât cu calități, cât și cu defecte. În primele imagini de la Power Couple România, ei au mărturisit că au acceptat provocarea pentru a le arăta oamenilor „ce fel de cuplu sunt” cu adevărat și că „poate câteodată, deși doi oameni arată diferit, aparențele înșeală”.

Oana Matache și Radu Siffredi de la Power Couple România, dezvăluiri neștiute despre relația lor. De la ce pleacă certurile din cuplul lor

Fiind încă la începutul relației, publicul nu știe prea multe detalii despre Oana Matache și Radu Siffredi. Întrebați cine a spus primul „Te iubesc”, tânărul a oferit un răspuns savuros: „Dintre noi doi, a spus primul „Te iubesc”... un fraier”.

„Radu a spus prima oară „Te iubesc””, a recunoscut și artista.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache. E foarte cunoscut în mediul său

Oana Matache și Radu Siffredi de la Power Couple Româia au vorbit și despre defectele pe care le are fiecare dintre ei. În timp ce artista a dezvăluit că este conștientă de faptul că este „zăpăcită”, iubitul ei a recunoscut că acesta este unul dintre lucrurile pe care le și iubește la ea.

„Pe cât de tare mă enervează, cred că cel mai simpatic defect al Oanei, este în același timp, tot faptul că este aeriană. Pentru că sunt momente în care este drăguță care este total inconștient. Este ca un ursuleț de pluș”, a mărturisit tânărul.

Publicul a avut ocazia să afle și mai multe detalii despre Radu Siffredi, întrebat fiind care este cel mai mișto talent nebănuit al său, el a răspunns: „gătitul și faptul că mă pricep la muzică”. Însă, dacă aceasta ar fi fost o întrebare din concurs, ei ar fi pierdut banii pentru că Oana a spus că unul dintre talentele iubtului său este acela de a jongla cu mai multe lucruri simultan.

Cei doi îndrăgostiți și-au amintit și de începutul relației lor care a debutat în urmă cu aproximativ un an. Ei au dezvăluit că prima lor întâlnire a avut loc într-un restaurant cu specific asiatic.

Citește și: Cum se înțelege Radu Siffredi cu copiii Oanei Matache. Cei doi formează o familie inedită

Oana Matache și Radu Siffredi au vorbit și despre momentele tensionate din relația lor. Astfel, artista a dezvăluit că de cele mai multe ori, certurile dintre ei pornesc de la faptul că iubitul ei nu își asumă vina, atunci când greșește.

„În ultima vreme, îi reproșez că nu este foarte ordonat cu hainele lui. Nu își asumă greșelile pe care le face”, a precizat Oana Matache.

„Din partea Oanei și a lui Radu o să vedeți haos, înjurături, disperare, organizare, oftică, apogeu, vânătăi, fundul Iadului”, au mai dezvăluit cei doi, într-un interviu exclusiv, înainte de startul reality show-ului.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x