Antena Căutare

Power Couple România – La bine şi la greu. Ce își reproșează unul altuia Tudor și Ana Ionescu: „Ați văzut relație fără certuri?”

Ana și Tudor Ionescu se numără printre cuplurile care au ales să-și testeze limitele la Power Couple România – La bine și la greu. Cei doi recunosc că au parte de certuri în căsnicie, dar ei sunt de părere că fără aceste momente de tensiune totul ar fi plictisitor. 

Ana și Tudor Ionescu colaj Galerie
Ana și Tudor Ionescu se numără printre cuplurile care au ales să-și testeze limitele la Power Couple România – La bine și la greu | Antena 1

Din 5 februarie, în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30, timp de 6 săptămâni, telespectatorii vor urmări cea mai incitantă întrecere a cuplurilor pentru premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro. Până când va debuta emisiunea, cuplurile au făcut câteva declarații despre participarea lor în acest show. Ana și Tudor Ionescu au vorbit despre gândurile cu care au pornit în competiție, dar și despre cum funcționează căsnicia lor.

„Am venit la Power Couple să vedem care este limita noastră și să ieșim din zona noastră de confort. Noi credem că da, contează vechimea în cuplu, pentru că teoretic ar trebui să știm multe lucruri unul despre celălalt, dacă mă întrebi ce-am făcut acum 19 ani, nu-i așa ușor să-mi amintesc”, a spus soția lui Tudor Ionescu.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu. Daiana Anghel și Chef Sorin Gonțea, despre secretele unei relații de aproape zece ani

Ce își reproșează unul altuia Tudor și Ana Ionescu. Cei doi își testează limitele la Power Couple România – La bine şi la greu: „Unde ați văzut relație fără certuri?”

Ana spune că lipsa certurilor în căsnici aduce plictiseală, iar ei nu se plictisesc niciodată.

„Unde ați văzut relație fără certuri? De ce nu te-ai certa? Care e farmecul? Ana e singurul om în care am totală încredere”, a spus Tudor de la Fly Project.

Întrebați ce își reproșează unul altuia, Tudor a precizat că soția sa e nemulțumită de lipsa lui de atenție, iar Ana a mărturisit că artistul e nemulțumit de cât cheltuie ea. Despre bugetul familiei, cei doi spun că e unul comun, că nu există banii lui sau banii ei, însă cele mai multe dintre cumpărăturile pentru casă intră în sarcina Anei.

Citește și: Anamaria Ionescu, dincolo de măști și prejudecăți: „Transmit tot ceea ce simt”

„Ce-mi reproșează mie Ana cel mai des… că nu-s atent”, a spus Tudor de la Fly Project.

„Ce-mi reproșează Tudor… că fac multe cumpărături. Cheltui banii”, a spus Ana Ionescu.

Căsătoriți din 2014, Tudor și Ana au devenit în 2017 părinții unei fete, Ilinca, venirea ei pe lume consolidându-le relația, dar provocându-i, totodată, și la schimbări în stilul de viață. Tudor povestește astfel că ține cont de Ilinca atunci când își alcătuiește programul cu Fly Project, numele sub care el a cunoscut succesul în muzică pe plan internațional.

Citește și: Power Couple România – La bine şi la greu. Ce îi reproșează Oana Matache cel mai des lui Radu Siffredi: „Nu își asumă...”

Alături de ei, în competiția care redefinește relația de cuplu participă Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu.

Power Couple România – La bine și la greu, show-ul prezentat de Dani Oțil, va avea premiera la Antena 1 pe 5 februarie, emisiunea fiind difuzată luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Ana și Tudor Ionescu, detalii din culisele emisiunii Power Couple România: „Nu mai ești cum ai fost”... Cum s-au cunoscut Roxana Blenche și Cătălin Bucur de la Power Couple România – La bine şi la greu: „Am avut 10 ani de p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x