Antena Căutare

Power Couple România – La bine și la greu. Daiana Anghel și Chef Sorin Gonțea, despre secretele unei relații de aproape zece ani

Daiana Anghel și Chef Sorin Gonțea se numără printre cuplurile care au acceptat provocare Power Couple România - La bine și la greu. Cei doi au făcut dezvăluiri neștiute despre secretele relației lor de aproape zece ani.

Colaj cu Daiana Anghel și Chef Sorin Gonțea la Power Couple România în ipostaze diferite Galerie
Daiana Anghel și Chef Sorin Gonțea se numără printre cuplurile care au acceptat provocare Power Couple România - La bine și la greu | Antena 1

Daiana Anghel și Chef Sorin Gonțea au spus un „DA” hotărât participării la Power Couple România – La bine și la greu pentru a-și depăși limitele fizice și psihice. Competiția este o provocare pe care nu aveau cum să o rateze.

Cei doi sunt căsătoriți de patru ani, însă au o relație se aproximativ zece ani. Deși sunt de foarte mul timp împreună, aceștia consideră că nu s-au descoperit în totalitate, fapt pentru care au decis să încerce o experiență unică în cel mai incitant concurs al cuplurilor.

În cadrul unui testimonial, Daiana Anghel și Chef Sorin Gonțea au mărturisit că se iubesc din ce în ce mai mult pe zi ce trece. Mai mult, aceștia au dezvăluit și secretele unei căsnicii de lungă durată, dar și a fericirii în cuplu.

Ce spune Daiana Anghel și Chef Sorin Gonțea de la Power Couple România – La bine și la greu despre relația lor de aproximativ zece ani

Cel mai important lucru într-o relație pentru cei doi concurenți de la Power Couple România – La bine și la greu este comunicarea. Daiana Anghel și Chef Sorin Gonțea sunt de părere că un cuplu nu este suficient de solid dacă nu există socializare, dar și subiecte comune pentru discuții.

„Contează vechimea într-un cuplu dacă există o bună comunicare pentru că poți să fii de 20 de ani cu un om și să nu cunoști prea multe despre el. Noi avem aproape zece și încă sunt lucruri pe care nu le știm unul despre celălalt”, a declarat soția lui Chef Sorin Gonțea.

„Între noi lucrurile s-au construit în timp. Ne iubim foarte mult, dar a fost ceva ce s-a întâmplat pas cu pas”, a mai adăugat ea.

Citește și: Power Couple România – La bine şi la greu. Gabriela si Cristi Iacob, detalii neștiute din căsnicia lor: „Iese cu scântei”

Întrebată despre preparatul cu care a „cucerit-o” partenerul său, Daiana Anghel a oferi un răspuns direct și sincer: „Foarte mult mi-a făcut cartofi prăjiți.”

În ceea ce privește romantismul, chef Sorin Gonțea și soția lui nu pun prea mult accent pe acest detaliu într-o relație. Cei doi se bucură de momentele spontane trăite împreună, lăsând deoparte lucrurile mult prea siropoase.

„A fost o întâmplare, nu a fost chiar un date. A venit să își facă sărbătorile la Brașov și a rămas”, a mai povestit Chef Sorin Gonțea despre începutul relației cu Daiana Anghel.

În competiția Power Couple România – La bine și la greu, cei doi au întâmpinat o mulțime de situații imprevizibile prin care și-au dat seama dacă se cunosc sau nu îndeajuns. Concursul le-a pus la încercare abilitățile fizice, dar și încrederea de cuplu pe care o au.

Citește și: Power Couple România – La bine şi la greu. Ce îi reproșează Oana Matache cel mai des lui Radu Siffredi: „Nu își asumă...”

Pe Chef Sorin Gonțea și Daiana Anghel îi puteți vedea de pe 5 februarie 2024 pe Antena 1 și AntenaPLAY. Power Couple România – La bine și la greu are premiera într-o zi de luni și o să aibă trei ediții pe săptămână, de la ora 20:30.

Power Couple România – La bine şi la greu. Gabriela si Cristi Iacob, detalii neștiute din căsnicia lor: „Iese cu scântei... Lino Golden și logodnica Delia, despre participarea la Power Couple România: ”Ne-am privit cu alți ochi încă după primel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x