Antena Căutare

Power Couple România – La bine şi la greu. De la ce pornesc neînțelegerile între Cosmin și Eliza Natanticu: „E o mică luptă”

Cosmin și Eliza Natanticu se numără printre cuplurile care își testează limitele la Power Couple România – La bine şi la greu. Cei doi soți admit că „fără certuri totul e plictisitor”.

Colaj cu Cosmin și Eliza Natanticu Galerie
Cosmin și Eliza Natanticu se numără printre cuplurile care își testează limitele la Power Couple România – La bine şi la greu | Antena 1

Eliza Natanticu și Cosmin Natanticu au acceptat provocarea Power Couple România – La bine şi la greu pentru că amândoi sunt iubitori de adrenalină și de distracție. Lizi a precizat că neînțelegerile apar între ei în momentul în care își face apariția mica luptă de dominare.

Înainte de debutul emisiunii Power Copule România, Eliza și Cosmin Natanticu au făcut câteva mărturisiri.

Citește și: Cum s-au cunoscut Cosmin și Eliza Natanticu. Cei doi au o poveste de dragoste despre care nu mulți știu

Ce spus Cosmin și Eliza Natanticu despre participarea lor la Power Couple România – La bine şi la greu

„Suntem Natanticii și am venit la Power Couple pentru că vrem să ne distrăm, pentru că ne place adrenalina. Fără certuri e plictisitor. La noi în familie nu predomină ordinea. Amândoi suntem dezordonați. Cosmin, în general, are niște așteptări ale lui. De exemplu, sunt eu la volan și el vrea să conduc cum vrea el. Asta e ideea. E o mini luptă între noi. Ne jucăm care să domine pe care”, a spus Eliza Natanticu.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Cosmin și Eliza Natanticu. Cine e mai mare și cu cât

„Eu nu cred că sufletele pereche nu negociază. Cea mai mare teamă a noastră este să nu plecăm primii, dar nici înainte cu o săptămână de finală. Cred că ar fi dureros să pleci înaintea ei. Ar fi păcat, ne-am și adus atâtea bagaje. O să vedeți ce vă așteptați să vedeți. Aceiași Natantici, cu țipete, cu urlete, cu emoție, cu plâns. Toate emoțiile posibile pe care le poți trăi în Power Couple”, a spus Cosmin Natanticu.

Eliza Natanticu și Cosmin Natanticu s-au cunoscut în anul 2009, prin intermediul unor prieteni comuni. Cei doi s-au căsătorit în 2018, la 9 ani după ce s-au cunoscut.

Nouă cupluri de vedete se luptă în competiția fenomen Power Couple România – La bine și la greu

Power Couple România – La bine și la greu, cea mai incitantă competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aduce la Antena 1 experiența unică trăită de nouă perechi de vedete față-n față cu cele mai inedite încercări.

Fie că e vorba despre cupluri care au în spate căsnicii îndelungate sau concurenți care au devenit parteneri de viață mai recent, cu toții vor fi gata să demonstreze că au atuurile necesare pentru a câștiga titlul de primul Power Couple din România.

Filmată în Malta, producția de anvergură a Antenei 1, realizată după un format internațional de succes, este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu. Cuplurile se vor confrunta cu teste extreme sau situații comice care vor scoate la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile.

Alături de Cosmin și Eliza Natanticu, în competiția care redefinește relația de cuplu participă Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, Ana și Tudor Ionescu.

Power Couple România – La bine și la greu, show-ul prezentat de Dani Oțil, va avea premiera la Antena 1 pe 5 februarie, emisiunea fiind difuzată luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Ana și Tudor Ionescu și-au depășit limitele la Power Couple România: „Știu că m-am chinuit să respir ca să mă pot concen... Ana și Tudor Ionescu, detalii din culisele emisiunii Power Couple România: „Nu mai ești cum ai fost”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x