Warm-Up, episodul 6. Sorin Pârcălab, în dialog cu Doru Virgil Ciulin: Ce este diametrul și cât de mult contează

În această toamnă, Antena 1 îţi aduce primul show televizat de stand-up comedy: Stand-Up Revolution, jurizat de greii comediei româneşti - Teo, Vio, Costel şi Dan Badea. Misiunea lor este să găsească următoarea senzaţie în domeniu, un om capabil să ridice publicul în picioare la Sala Palatului.

Sorin Pârcălab, alături de Doru Virgil Ciulin, la Warm-Up

Antena 1 Captură video

Începând de vineri, 18 iunie, pe Antena 1, un alt cunoscut al scenei de stand-up din România - Sorin Pîrcălab - asigură încălzirea pentru Stand-Up Revolution cu mini show-ul Warm UP, în care aduce alţi cunoscuţi ai comediei din România. Temele de discuţie sunt legate de noile marcaje de pe pachetele Durex, dar şi subiecte precum dragostea, diferenţe dintre femei şi bărbaţi sau superstiţiile românilor.

La Warm-UP, publicul îi va mai vedea pe Cristian Manolescu, Alexandru Gheţan, Vlad Bieltz și Andrei Ungureanu.

Primele difuzări ale show-ului vor fi pe Antena 1, vineri 18 iunie (0:00) si duminică 20 iunie, de la 23:30.

Cele 10 pastile vor fi disponibile şi online, pe a1.ro şi pe cel mai urmărit canal din media românească de pe Youtube, iUmor.

Comedianții deja cunoscuți au fost provocați de Durex să aibă în focus trei mari criterii: Diametru, Lubrifiere, Grosime.

Sorin Pârcălab și Doru Virgil Ciulin – despre diametru

Sorin Pârcălab și Doru Virgil Ciulin s-au întâlnit la Warm-up, episodul 6, unde au vorbit despre diametru și importanța sa.

Cei doi au discutat pe mai multe teme care au avut legătură cu subiectul, ajungând la un rezultat pentru întrebarea: Ce este diametrul?

Citește și: Warm-Up, episodul 3. Sorin Pârcălab, în dialog cu Alex Mocanu: Despre grosime și cât de importantă este

„În această ediție îl am invitat pe Doru Virgil Ciulin. Și vom vorbi despre diametru. Se spune că mărimea nu contează. Dar dacă nu contează, diametrul contează?”, îl întreabă Sorin pe Doru.

„Nu contează, dar contribuie la cât de mult nu contează mărimea”, îi răspunde sincer invitatul său.

„Există o limită la diametru?”, întreabă Sorin în continuare.

Citește și
banel nicolita
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
claudia-radu-colaj-chefi-lc-cutite
Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică
Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică
Mai multe articole

„The sky is the limit”, răspunde acesta.

Citește și: Warm-Up, episodul 2. Sorin Pârcălab, în dialog cu Nae Nicolae: Despre lubrifiere și beneficiile sale

„Limita e cerul. Ce este practic acest diametru?”, a fost întrebarea care a făcut subiectul discuției dintre aceștia.

„Ce știu eu de la matematică, diametrul este segmentul de dreaptă care unește două puncte de pe cerc prin centru. Să zicem că tu ești într-un bar și vrei să mergi repede spre centru, să nu mai stai să ocolești mesele, o tai direct prin centru, atunci tu ești diametru”, îi spune Doru Virgil gazdei.

O altă întrebare care i-a făcut pe cei doi să intre și mai tare în subiect a fost despre „baromentrul” unui diametru.

„Crezi că există un barometru pentru diametru?”, întreabă Sorin Pârcălab.

Citește și: Warm-Up, episodul 1. Sorin Pârcălab în dialog cu Bogdan Zloteanu: Cum iubesc femeile și cum iubesc bărbații

„Poți spune că există. Sunt niște indicatori pe care oamenii îi iau în considerare. Unii spun că ar fi nasul sau schema aia cu degetele, o știi. Eu aș zice că barometrul pentru diametru este fix momentul”, îi răspunde invitatul.

„Cât ne putem baza pe diametru?”, îi întreabă iar Sorin pe Doru Virgil.

„Nu atât de mult pe cât te bazezi tu pe el, cât se bazează pe tine”, îi răspunde el.

„Deci, oricâte definiții și teoreme am încerca să producem pentru a putea descrie diamtrul, cert este să diametrul există, este palpabil”, a mai spus Sorin.

„E palpabil și e fizic. Poți să pui mâna pe el”, a încheiat Doru Virgil Ciulin.

Durex - “Găsește ce ți se potrivește”

Durex susține găsirea prezervativul potrivit în functie de 3 criterii și invită cumpărătorii să exploreze toată gama, sloganul fiind “Găsește ce ți se potrivește”.

La 25+ ani, într-o relație sau necăsătorit, ești în stadiul vieții în care te simți destul de încrezător în propria piele. Ai petrecut timp pentru a-ți da seama cine ești și ce îți place - de la mâncare, la haine, la hobby-uri și prin urmare, eștimai priceput în alegerile pe care le faci. Totuși, nu cumperi prezervative în același mod. Petreci foarte puțin timp pentru căutarea alternativelor, preferând să rămâi la o alegere de bază.

Atunci cand totusi incerci mai multe preservative, realizezi că povestea cu “Toate prezervativele sunt la fel” e istorie. Vei afla că există prezervative pentru toate situațiile, plăcerile, gusturile și chiar mărimile, din spusele profesioniștilor.

Dacă nu le-ai descoperit până acum, poate fi pentru că e posibil să nu fi căutat unde trebuia. Foarte puțini știu că prezervativele nu sunt doar o soluție de siguranță pentru a împiedica răspândirea bolilor cu transmitere sexuală sau pentru prevenirea unei sarcini nedorite.

Există prezervative special create pentru a îmbunătăți experiența sexuală. Pentru toți cei care se întreabă despre ce este vorba, Durex vine în ajutorul consumatorului prin introducerea unor noi simboluri pe ambalaj, ce îl vor ajuta pe consumator să își aleagă cu mai multă ușurință prezervativul potrivit.

În 2021, Durex are parte de un packaging redesign și vine în ajutorul cumparătorilor prin introducerea unor noi simboluri pe ambalaj, care arată diametrul, grosimea și gradul de lubriefere al prezervativelor din pachetul ales (DIAMETRU, LUBRIFIERE, GROSIME).

Ultimele știri