„Am vrut să sărbătoresc că am învins boala, dar am ajuns la concertul unde 58 de oameni au fost împușcați” Cassidy a scăpat ca prin minune teafără din atacul de la Las Vegas

 
+3 click pentru
galerie

La începutul lunii octombrie un atac sângeros a băgat spaima în americani, atunci când peste 50 de persoane au fost ucise și alte câteva sute au fost rănite după ce un bărbat înarmat a deschis focul asupra publicului prezent la un concert de muzică din Las Vegas.

Autorităţile l-au identificat pe presupusul autor al atacului ca fiind Stephen Paddock, un rezident din las Vegas.

Lombardo a precizat că ofiţeri l-au înfruntat pe Paddock la etajul 32 al hotelului cazinou Mandalay Bay, situat peste drum de concert. Paddock a fost ucis.

La concert se afla și Cassidy, o tânără venită să se distreze și să marcheze cu multă bucurie faptul că tocmai terminase curele de chimioterapie. Kelley Huff și fiica sa au fost atât de fericite când medicii au spus că pot sărbători victoria asupra cancerului, încât au decis că Las Vegas este cel mai potrivit loc din lume.

Doar că nimeni nu se aștepta ca un eveniment fericit să se transforme într-o luptă pentru viață.

Cassidy a dansat, s-a distrat și a fost chiar felicitată de cei prezenți la concert pentru curajul cu care a luptat pentru a învinge cancerul. Muzica era pe sufletul tuturor și parcă nimic nu avea să le strice buna dispoziție. Asta până când s-au auzit focuri de armă și panica a cuprins mulțimea de oameni.

Așa arată o mânuță de om cu un munte de ambiție! Ziad învață să scrie folosind sticle de plastic, fiindcă nu are bani de proteze!

Cassidy a învins cancerul și a ajuns să fugă de un atac sângeros ce a îndoliat America

Mama s-a prins că ceva se întâmplă, și-a luat fiica și au început să alerge. Totuși, fata care tocmai învinsese cancerul nu mai avea puterea de a alerga și a rămas pe loc, în spatele unei mașini.

Atunci, un polițist a văzut întreaga scenă, a luat fata în brațe și a fugit cu ea, urmat de mamă. Ofițerul și-a rugat iubita să le ducă pe femei acasă, în siguranță, și abia apoi să se întoarcă după el.

Viața bate filmul

Întreaga întâmplare a fost povestită pe rețelele de socializare și mama a fost mai mult decât recunoscătoare tuturor străinilor care au ajutat-o să își ducă fiica în siguranță.

"Aici am bătut două cancere, aici m-am întors să muncesc!" Zi de zi, Montana învaţă alţii copii să învingă boala!

„Evadarea noastră a ieșit mult prea bine fără să mă gândesc că a fost totul cu voia Domnului”, a zis aceasta la finalul povestirii.

Uneori, cel de Sus arată că are planuri cu noi și nu ne lasă să abandonăm lupta. Ceva asemănător a pățit și Cassidy, al cărui timp încă nu venise ca să moară.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe